NAGA

NAGA
 • Kopieer ervaren beleggers met NAGA Autocopy
 • Keuze uit drie beleggingsplatformen
 • Prima platform om te handelen in CFD’s
Bezoek website
Geen samenwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
NAGA Group AG
Website
https://naga.com/
Telefoon
+442035197495
E-mail
support@nagamarkets.com
Laatste wijziging
17 mei 2023

Kennismaking met NAGA

NAGA werd opgericht in het jaar 2015. Door de jaren heen is ze erin geslaagd om een zeer groot klantenbestand uit te bouwen met meer dan één miljoen gebruikers. Op moment van schrijven is het via deze partij mogelijk om te beleggen in zomaar even meer dan 950 verschillende producten op 14 verschillende aandelenmarkten. Enkele producten waarin je kan beleggen zijn alvast de volgende:

 • CFD's
 • Cryptocurrencies
 • Grondstoffen
 • Allerhande indexen
 • ETF's
 • Valuta's

Er zijn verschillende zaken die ervoor zorgen dat het platform van NAGA zich weet te onderscheiden van de concurrentie. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om het bestaan van de NAGA Mastercard die je aan kan vragen. Wat echter bovendien ook te denken van het feit dat er social trading wordt aangeboden? Gebruikers van het NAGA platform hebben dan ook de mogelijkheid om bepaalde informatie op een intuïtieve manier met elkaar te delen. Door gebruik te maken van de NAGA Autocopy functionaliteit is het bovendien mogelijk om de handelsposities te kopiëren van de beste beleggers die op het platform actief zijn.

Keuze uit verschillende platformen

Wie graag wil gaan beleggen en/of handelen bij NAGA zal meteen ontdekken dat er bij deze partij een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende platformen. We maken hierbij dan ook een onderscheid tussen deze mogelijkheden:

 • De NAGA Webapplicatie
 • Het MT4 platform
 • Het MT5 platform

Alle platformen die door NAGA worden aangeboden maken het mogelijk om te beleggen in CFD's. Je moet er wel als gebruiker rekening mee houden dat handelen in echte aandelen door middel van het MT4 platform niet tot de mogelijkheden behoort. Gebruik maken van de NAGA Autocopy is dan weer uitsluitend mogelijk met de webtrader evenals met behulp van de mobiele app. Wil je graag ontdekken welke bijzondere eigenschappen de diverse platformen verder nog hebben? Dat is mogelijk door even het hieronder terug te vinden overzicht te bekijken.

NAGA Web Trader en mobiele app

Door gebruik te maken van dit platform kan je als belegger rekenen op een ruime waaier aan functionaliteiten. Uniek is vooral de mogelijkheid om gebruik te maken van de NAGA Autocopy. Op deze manier kan je zeer eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste marktnieuws evenals de handelssignalen. Bovendien is het mogelijk voor gebruikers om verschillende accounts aan te maken waarbij er wordt gewerkt met verschillende valuta's. Bij eventuele vragen of problemen is het verder zo dat je ook altijd over een relatiemanager beschikt die voor jou klaar staat.

Het MT4 platform van NAGA

Door middel van het MT4 platform van NAGA is het uitsluitend mogelijk om te beleggen in zogenaamde CFD's. Voor de interface van dit platform geldt dat je ze volledig aan kan passen aan jouw persoonlijke wensen. Indien je opteert voor het gebruik van dit platform kan je gebruik maken van zomaar even meer dan 30 technische indicatoren. Daarnaast is er sprake van 31 grafische objecten evenals 4 lopende ordertypes en 3 verschillende soorten van orderuitvoering.

Het MT5 platform van NAGA

Ben je niet van plan om (alleen) te beleggen in CFD's bij NAGA? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat je eveneens kan kiezen voor beleggen in aandelen wanneer je gebruik maakt van het MT5 platform dat ze aanbiedt. Bovendien zal je tot de vaststelling komen dat het bij dit platform eveneens een mogelijkheid is om gebruik te maken van een economische kalender.

Hoe werkt de NAGA Autocopy?

Wil je graag de kennis kunnen benutten waar meer ervaren beleggers over beschikken die actief zijn op het platform van NAGA? Dat kan. Door gebruik te maken van NAGA Autocopy is het immers mogelijk om de beleggingen van de meest ervaren beleggers te kopiëren. Het platform maakt het mogelijk om statistieken te vergelijken van verschillende handelaren om vervolgens degene te selecteren die je graag wenst te vergelijken. Het is mogelijk om beleggers te vergelijken op basis van:

 • De winstverhouding
 • Winstgrafieken
 • Gemiddelde return on investment
 • Tal van andere gegevens

Het is bij NAGA Autocopy bovendien mogelijk om een ratio in te stellen indien je liever niet exact dezelfde hoeveelheid wenst te beleggen. Ook het instellen van een specifiek investeringsbedrag behoort tot de mogelijkheden. Verder heb je ook verschillende tools ter beschikking die je kunnen helpen om je posities te beschermen. Het gaat hierbij dan onder meer om een stop-loss evenals om een take-profit. Zo kan je ook jouw risico tot een minimum beperken.

Hoeveel bedragen de kosten bij NAGA?

Het spreekt voor zich dat je als belegger of handelaar bij NAGA rekening dient te houden met een aantal verschillende kosten die aangerekend kunnen worden. In eerste instantie zijn er de zogenaamde transactiekosten die per aandeel in rekening worden gebracht. Omdat deze kosten regelmatig kunnen veranderen is het altijd van belang om even de actuele transactiekost te bekijken.

Naast bovenstaande transactiekosten is het zo dat je bij NAGA ook rekening dient te houden met een zogenaamde spread. Voor de spreads bij deze partij geldt dat ze beschikken over een gemiddeld tot laag niveau. Bij forex zijn de spreads ongeveer gemiddeld. Voor CFD's in aandelen die worden aangeboden is er sprake van laag gelegen spreads. Ook hiervoor geldt dat de spreads regelmatig kunnen veranderen. Wil je dus een concreet beeld krijgen van de kosten waar je mee te maken krijgt bij handelen of beleggen op het platform van NAGA? Raadpleeg dan zeker altijd grondig het actuele kostenoverzicht om vervelende verrassingen te voorkomen.

Minimale storting van 250 euro

Wil je graag gaan beleggen bij NAGA? Hou er dan rekening mee dat er telkens een minimale storting is vereist van minstens 250 euro. Voor Nederlandse beleggers zal het ongetwijfeld goed doen om te weten dat de mogelijkheid wordt aangeboden om te storten door middel van iDeal. Let op, je dient er ook rekening mee te houden dat er opnamekosten van toepassing zijn. Wil je dus met andere woorden op een zeker ogenblik een gedeelte van je gerealiseerde winst laten uitbetalen? Dan zijn er ook daar kosten aan verbonden. Raadpleeg ook hiervoor steeds het actuele kostenoverzicht.