Prepaid creditcard aanvragen

Beste keuze 2024
N26
  • Open een gratis bankrekening in enkele minuten!
  • Betaal overal ter wereld met je Mastercard debit card
  • ID-verificatie is vereist
 
Tweede plaats
bunq
  • Keuze tussen 25 bankrekeningen
  • Beleg in complete vrijheid
  • Ook geschikt voor zakelijke partijen
 

Wat is een prepaid creditcard?

Een prepaid creditcard is een vooraf oplaadbare kaart. Je stort van tevoren geld van je betaalrekening op deze kaart. Daarna kun je het geld gaan gebruiken om uitgaven mee te doen. Een prepaid kaart wordt ook wel een debit card genoemd. De werking van een prepaid creditcard is erg gemakkelijk. In de bovenstaande top 3 beste prepaid creditcards vind je alleen maar kaarten die op een zelfde, makkelijke manier werken. Je kunt dan ook heel eenvoudig deze kaarten met elkaar vergelijken en zo een goede keuze maken.

De prepaid creditcard is een kaart waar je zelf het bedrag op kunt storten: dit regel je gemakkelijk en snel online via internetbankieren. Voordat je een prepaid kaart gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten aan welke voorwaarden je moet voldoen. Het kost bijvoorbeeld geld om gebruik te maken van de prepaid creditcard. Zo moet je betalen voor het overmaken en terugboeken van geld, maar ook voor het opnemen van contant geld vanaf je debit card.

De top 3 beste prepaid creditcards zijn gekozen op basis van verschillende belangrijke punten. Zo zijn ze stuk voor stuk goedkoop, is het makkelijk om hier geld op te storten en profiteer je van verschillende voordelen ten opzichte van een normale creditcard. Je hebt een beter overzicht van je uitgaven en je geeft nooit meer uit dan nodig, omdat je zelf je limiet stelt en je zelf je geld op de kaart moet storten. Het aanschaffen van een prepaid creditcard is erg aantrekkelijk, omdat je profiteert van alle gemakken van een normale creditcard maar je vaak wel goedkoper uit bent.

Zijn prepaid creditcard en debit card hetzelfde?

Een prepaid creditcard en debit card zijn twee verschillende benamingen maar hebben vrijwel dezelfde betekenis. Een debitcard is dan ook een uitstekend alternatief voor een creditcard. Het enige verschil tussen beide opties is dat je bij de debit kaart ook zelf het bedrag op de kaart zet vanaf een bankrekening. In het geval van een reguliere creditcard wordt het bedrag pas later van de betaalrekening gehaald.

Een debit card is een betaalkaart waarmee je betaalt op een locatie waar normaal creditcards worden geaccepteerd. Dit maakt het dan ook een goed alternatief wanneer je geen creditcard wilt aanschaffen maar wel gebruik wilt maken van de voordelen die een creditcard biedt. Een debit card komt het dichtst in de buurt van een normale betaalkaart. De bankpas die je dagelijks gebruikt kun je dan ook zien als een debit kaart.

Wat is de beste prepaid creditcard?

De beste prepaid kaart vind je in de bovenstaande top 3. We zorgen er altijd voor dat jij een actueel overzicht voor je krijgt. Zo houden we alle veranderingen in de gaten en kijken we naar verschillende zaken, zoals de kosten, het bestedingslimiet, de aanwezigheid van een aankoopverzekering en meer. We kijken naar alle punten die voor jou als gebruiker belangrijk zijn. Op deze manier ben jij veel beter in staat om de beste prepaid creditcard te kiezen en gebruiken.

Er zijn verschillende soorten creditcards te gebruiken: de reguliere kaart is de meest bekende. Je kunt de kaart dan optimaal gebruiken tot het bestedingslimiet en aan het einde van de maand wordt het bedrag van je betaalrekening afgeschreven. Bij een prepaid kaart is dat anders: je betaalt wel op een soortgelijke manier maar je laadt het gewenste bedrag van tevoren zelf op de kaart. Wanneer jij op zoek bent naar de beste prepaid creditcard voor jouw situatie, kun je hier terecht. Er zijn volop mogelijkheden en voor jou hebben we een top 3 van beste prepaid kaarten samengesteld. Zo wordt het voor jou makkelijker om een keuze te maken.

De top 3 is samengesteld op basis van belangrijke criteria: de beste prepaid creditcard is vaak de kaart met de laagste kosten en de beste voorwaarden. Zo heb je de mogelijkheid om een creditcard te kiezen die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Hier kun je ook altijd je opties vergelijken in het overzicht. Op deze manier ben je in staat om te bepalen welke creditcards je kunt aanschaffen en welke voor jou de juiste keuze is.

Zie ook: Creditcard, Zakelijke creditcard en Debit card.

Handige links: Prepaid creditcard en CreditcardKiezer.nl.