Let op! Geld lenen kost geld

KredietSpotter

KredietSpotter
 • Leenbedrag van € 1.500 tot € 250.000
 • Looptijd van 6 tot 120 maanden
 • Rente vanaf 6,6% per jaar
 • BKR-toetsing

Voorbeeld: Leenbedrag: € 50.000, Looptijd: 60 maanden, Rentepercentage: 6,6%, Maandbedrag: € 976,15, Bedrag incl. rente: € 58.569

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Ster Krediet B.V.
Website
https://kredietspotter.nl
Telefoon
0229-280048
E-mail
info@kredietspotter.nl
Adres
Butter 18, 1713 GM Obdam, Nederland
Laatste wijziging
22 mei 2024

Kennismaking met KredietSpotter

Kredietspotter is een bekende financiële dienstverlener die het mogelijk maakt voor kredietnemers om te kunnen rekenen op een voordelige lening. In het bijzonder de eenvoud waarmee het systeem van Kredietspotter werkt wordt vaak benadrukt. Het is uitsluitend nodig om je netto maandinkomen evenals je vaste woonlasten in te voeren waarna de rekentool voor je aan de slag zal gaan. Zij zal voor jou geheel automatisch de maximale lening berekenen.

Wanneer je akkoord gaat met het berekende (maximale) bedrag kan je vervolgens het online aanvraagformulier invullen. Vervolgens zal KredietSpotter jouw aanvraag ontvangen waarna ze op zoek gaat naar een geschikte lening voor jouw situatie. Vervolgens zal je via e-mail een offerte ontvangen. Deze offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend. Het is mogelijk om bij KredietSpotter een kredietaanvraag in te dienen voor heel veel uiteenlopende leningen. Uiteraard geldt dit onder meer voor de persoonlijke lening evenals voor het meer flexibele doorlopend krediet.

Keuze uit een erg groot kredietaanbod

Wanneer je het kredietaanbod van KredietSpotter onder de loep neemt zal je tot de vaststelling komen dat er daarbij een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende kredietvormen. In eerste instantie kan je kiezen voor een persoonlijke lening of voor een doorlopend krediet. Voor deze eerste geldt dat ze zich kenmerkt door een combinatie van lineaire voorwaarden samen met een voordelige rente. Het enige nadeel is dat je hierbij niet van de kredietvoorwaarden af kan wijken. Dat behoort wel tot de mogelijkheden wanneer je kiest voor een doorlopend krediet.

Het doorlopend krediet dat je kan afsluiten via KredietSpotter maakt het mogelijk om bedragen die je voorheen al hebt afbetaald terug op te vragen. Daardoor kan ook de einddatum van je krediet worden verlengd. De gemiddelde kostprijs van zo’n doorlopend krediet mag dan een stukje hoger zijn gelegen, daar staat tegenover dat ze heel wat extra flexibiliteit met zich meebrengt.

Meer specifieke kredietvormen

Zowel voor de persoonlijke lening als voor het doorlopend krediet geldt dat ze in de praktijk worden bestempeld als algemene kredietvormen. Dit gezegd hebbende worden er door KredietSpotter ook heel wat meer specifieke kredietvormen aangeboden. Het gaat hierbij dan concreet om onder meer:

 • Autofinancieringen
 • Motorfinancieringen
 • Bootfinancieringen
 • Verbouwingsfinancieringen

Ben je op zoek naar een partij om een financial lease bij af te sluiten? Ook in dat geval is het mogelijk om daarvoor een beroep te doen op de diensten van KredietSpotter. Ongeacht de lening waar je dus met andere woorden naar op zoek bent, het kan altijd een aanrader zijn om even te kijken welke mogelijkheden deze financiële dienstverlener voor jou in petto heeft.

Ook je lening oversluiten is mogelijk

De kans bestaat dat je reeds over één of meerdere kredieten beschikt die je in het verleden hebt afgesloten. Voor deze leningen geldt vaak dat ze werden afgesloten voor vrij beperkte bedragen. Daarbij kan er vaak worden vastgesteld dat er sprake is van een vrij hoge rente en dat per krediet. Het oversluiten van deze leningen kan ervoor zorgen dat je kan rekenen op twee voordelen, namelijk:

 • Je dient nog slechts één enkele rente te betalen
 • Vaak vallen de kosten heel wat voordeliger uit

Beschik je dus met andere woorden over reeds enkele bestaande leningen, maar heb je het idee dat deze wel wat voordeliger kunnen? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om te overwegen om je bestaande leningen te laten oversluiten via KredietSpotter.

Met welke voorwaarden rekening houden?

Er zijn bij het aanvragen van een krediet via KredietSpotter een aantal voorwaarden waar je rekening mee zal willen houden. In eerste instantie is het zo dat je rekening moet houden met het volgende:

 • Geld lenen is mogelijk voor een bedrag van 1.500 tot 250.000 euro
 • De looptijd van je krediet kan standaard tot maximaal 120 maanden bedragen
 • Een langere looptijd tot 180 maanden is mogelijk op aanvraag

Standaard is het bovendien zo dat je er rekening mee dient te houden dat je niet over een negatieve BKR codering mag beschikken om een lening via KredietSpotter aan te vragen. Eventueel is het uiteraard wel altijd mogelijk om even contact op te nemen met deze financiële dienstverlener om jouw specifieke situatie te bespreken. Hou er verder rekening mee dat je over een leeftijd dient te beschikken van tussen 18 en 64 jaar. Ook moet je verplicht in Nederland woonachtig zijn.

Wat zijn de KredietSpotter ervaringen?

KredietSpotter staat er algemeen om bekend een betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. Heel wat van de KredietSpotter ervaren stellen daarbij dat deze kredietnemers in staat waren om een aantrekkelijke besparing te realiseren op bijvoorbeeld hun reeds bestaande, dure kredieten. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een interessante, goedkope lening om af te kunnen sluiten? Dan zal je tot de vaststelling komen dat KredietSpotter je daar wellicht bij zal kunnen helpen.