Let op! Geld lenen kost geld

Kredietconcurrent

Kredietconcurrent
 • Leenbedrag van € 7.500 tot € 100.000
 • Looptijd van 12 tot 180 maanden
 • Rente van 3,5% tot 11,5% per jaar
Bezoek website
Geen samenwerking

Voorbeeld: Leenbedrag: € 50.000, Looptijd: 60 maanden, Rentepercentage: 7,5%, Maandbedrag: € 996, Bedrag incl. rente: € 59.764

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Kredietconcurrent B.V.
Website
https://www.kredietconcurrent.nl
Telefoon
0164-745079
E-mail
info@kredietconcurrent.nl
Adres
Van Dedemstraat 198, 4611 BE Bergen op Zoom, Nederland
Laatste wijziging
20 november 2023

Kennismaking met Kredietconcurrent

Kredietconcurrent is geen echte kredietverstrekker. In plaats daarvan fungeert ze als tussenpartij die het mogelijk maakt om jouw kredietaanvraag door te sturen naar verschillende partijen die jou een lening kunnen verstrekken. Dat er op deze manier te werk wordt gegaan zorgt ervoor dat je altijd de voorwaarden en prijzen kan vergelijken. Dit uiteraard met als doel om finaal de voor jou meest interessante lening af te kunnen sluiten. Wanneer je een bepaald voorstel ontvangt via Kredietconcurrent heb je eigenlijk alleen nog maar de lening goed te keuren. Vervolgens zal je kunnen vaststellen dat het aangevraagde kredietbedrag snel op je bankrekening zal worden bijgeschreven. In principe gebeurt dit altijd binnen de twee tot zeven werkdagen.

Hoeveel kan je precies lenen?

Kredietconcurrent biedt (potentiële) kredietnemers de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor uiteenlopende bedragen. Je dient er rekening mee te houden dat er sprake is van een minimumbedrag van 7.500 euro. Op moment van schrijven is het dus niet mogelijk om een kleiner krediet af te sluiten. Wil je graag een lening voor een groter bedrag afsluiten? Dan behoort dat wel perfect tot de mogelijkheden. Het afsluiten van een lening bij Kredietconcurrent is namelijk mogelijk tot een bedrag van zo’n slordige 100.000 euro. Hoeveel je precies kan lenen zal uiteraard steevast worden bepaald aan de hand van jouw financiële situatie. Vooral je inkomen is daarvoor bepalend.

Twee verschillende kredietvormen

Een offerte-aanvraag indienen bij Kredietconcurrent kan gebeuren voor twee verschillende soorten leningen. In eerste instantie is er de persoonlijke lening. Wanneer je op deze manier geld gaat lenen kan je rekenen op een lage rente als gevolg van de vrij strenge, lineaire kredietvoorwaarden. Voor alle aspecten van deze lening geldt dat ze zijn vastgesteld. Dit geldt dus met andere woorden niet alleen voor het bedrag dat je leent, maar ook voor de rente evenals voor de einddatum. Deze lening is in het bijzonder geschikt voor mensen die graag zo weinig mogelijk kosten willen betalen.

Naast de persoonlijke lening is het bij Kredietconcurrent eveneens mogelijk om te kiezen voor een doorlopend krediet. Voor dit type lening geldt dat ze uiteraard heel wat flexibeler is. Voor bedragen die reeds zijn afbetaald geldt bijvoorbeeld dat ze probleemloos terug opgevraagd kunnen worden. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het mogelijk dat bij het opnieuw opvragen van bedragen de vervaldatum van de lening wordt verlengd. Op deze manier kan je rekenen op zeer flexibele voorwaarden. Hier betaal je echter wel gemiddeld hogere kosten voor dan bij een persoonlijke lening het geval is. Voor veel mensen geldt echter dat ze wel nood hebben aan deze flexibiliteit.

Hoe werkt Kredietconcurrent precies?

Het indienen van een aanvraag voor een krediet via Kredietconcurrent verloopt zeer eenvoudig en bovendien erg snel. De stappen die je dient te doorlopen zijn de volgende:

 • Geef aan hoeveel je wenst te lenen en wat het bestedingsdoel is
 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Vul de eventuele vereiste aanvullende gegevens in
 • Verstuur je aanvraag (je ontvangt doorgaans binnen de 24 uur een reactie)
 • Sluit de gewenste lening voorgesteld door Kredietconcurrent af

Buiten de standaard persoonlijke gegevens welke verstrekt dienen te worden is het zo dat er ook nog verschillende aanvullende gegevens dienen te worden verstrekt. Het gaat hierbij concreet om gegevens die betrekking hebben tot de maandlasten evenals tot het netto inkomen waarvan sprake is. Daarnaast dient er eveneens te worden aangegeven of je beschikt over een negatieve codering bij het BKR of niet. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen en je de offerte voor goedkeuring hebt ondertekend kan je doorgaans vaststellen dat het aangevraagde bedrag binnen de twee tot zeven werkdagen op je bankrekening zal worden bijgeschreven.

Wanneer kan je een krediet aanvragen?

Enkele van de voorwaarden waaraan je aan moet zien te voldoen om een krediet aan te kunnen vragen via KredietConcurrent hebben we eerder op deze pagina reeds voor je op een rijtje gezet. Deze voorwaarden zijn echter niet de enige. Daarnaast is het namelijk zo dat er ook nog een aantal algemene eisen zijn waaraan je moet zien te voldoen. Het gaat hierbij om de volgende:

 • Je dient verplicht woonachtig te zijn in Nederland
 • Je mag niet over een negatieve BKR codering beschikken
 • Je moet over een leeftijd beschikken tussen 18 en 64 jaar

Voor mensen die een negatieve BKR codering hebben geldt dat ze niet automatisch worden uitgesloten als mogelijke kredietnemer. Wel is het in dit geval een vereiste om eerst even met KredietConcurrent contact op te nemen om je specifieke situatie te bespreken.