Let op! Geld lenen kost geld

Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland
 • Leenbedrag van € 1.000 tot € 100.000
 • Looptijd van 12 tot 180 maanden
 • Rente van 3,5% tot 6,6% per jaar
Bezoek website
Geen samenwerking

Voorbeeld: Leenbedrag: € 50.000, Looptijd: 60 maanden, Rentepercentage: 5%, Maandbedrag: € 941, Bedrag incl. rente: € 56.461

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Maes Beheer
Website
https://www.kredietgroepnederland.nl
Telefoon
0164-745079
E-mail
kgn@financieelfit.nl
Adres
Van Dedemstraat 198, 4611 BE Bergen op Zoom, Nederland
Laatste wijziging
20 november 2023

Wat is Krediet Groep Nederland?

Krediet Groep Nederland is opgericht in het jaar 1999. Inmiddels is ze uitgegroeid tot één van de snelst groeiende kredietbemiddelaars van het land. Voor de Krediet Groep Nederland geldt dat ze over uitstekende relaties beschikt met verschillende banken. Hierdoor beschikken ze over de mogelijkheid om een scherpe rente aan te kunnen bieden op hun financieringen. Een andere sterke troef waar je bij de Krediet Groep Nederland op kan rekenen is terug te vinden in het uitstekende advies dat ze weet te verstrekken. Voor elke kredietaanvraag geldt dat ze zeer in detail wordt geëvalueerd waardoor er altijd een uitstekend voorstel op maat kan worden gedaan.

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

Wil je graag een lening gaan afsluiten bij Krediet Groep Nederland? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat er enkele belangrijke voorwaarden voor gelden waar je niet van onderuit kan. De voorwaarden waar je zeker rekening mee moet houden zijn de volgende:

 • Een lening kan slechts worden afgesloten vanaf de leeftijd van 18 jaar
 • Het minimumbedrag dat je wenst te lenen dient 1.000 euro te bedragen
 • Er mag geen sprake zijn van een negatieve BKR registratie
 • Je mag geen bijstands- of werkloosheidsuitkering ontvangen
 • Je dient over een voldoende terugbetalingscapaciteit te beschikken

Hoeveel je minimaal dient te verdienen wordt in de kredietvoorwaarden niet concreet aangegeven. Dat is het gevolg van het feit dat dit afhankelijk is van onder meer het bedrag dat je wenst te lenen. Ook de gekozen kredietvorm kan hier een bepaalde impact op hebben.

Keuze uit verschillende kredietvormen

De Krediet Groep Nederland biedt kredietnemers de mogelijkheid aan om twee verschillende leningen af te sluiten. We maken hierbij een onderscheid tussen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Voor beide kredietvormen geldt dat er sprake bij is van een maximale looptijd van 180 maanden. Het bedrag dat je kan lenen dient gelegen te zijn tussen de 1.000 en 100.000 euro.

Het afsluiten van een persoonlijke lening is de interessantste keuze voor mensen die graag zo voordelig mogelijk geld willen lenen en dat bij voorkeur ook willen doen tegen de meest lineaire kredietvoorwaarden. Bij het afsluiten van een dergelijke lening is het zo dat er sprake is van een vastgestelde rente die op maandbasis dient te worden betaald. Het bedrag dat je maandelijks betaalt bestaat dan ook niet alleen uit de aflossing, maar ook uit de hoeveelheid aan rente die is verschuldigd.

In het geval van het doorlopend krediet dien je rekening te houden met extra kosten. Dit gezegd hebbende is het zo dat je er aanzienlijk flexibelere voorwaarden voor in de plaats krijgt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bedragen die eerder reeds werden afbetaald terug op te vragen. Voor mensen die op zoek zijn naar een manier om flexibel(er) geld te lenen kan dit een prima optie zijn.

Dure leningen oversluiten

Beschik je reeds over één of meerdere leningen? In het bijzonder wanneer er daarbij sprake is van kleine(re) bedragen zal je tot de vaststelling komen dat er sprake kan zijn van een boven gemiddelde kostprijs. Bovendien is het zo dat je voor deze verschillende leningen enkele keren per maand een betaling zal moeten uitvoeren. Dit is ook praktisch helemaal niet interessant, in tegendeel.

Krediet Groep Nederland maakt het mogelijk om je bestaande leningen te oversluiten. Op deze manier kunnen meerdere dure leningen samen worden gevoegd tot één voordelig krediet. Dit zorgt er niet alleen voor dat je aardig kan besparen op de kosten van je lening, daarnaast is het eveneens zo dat er nog slechts één vaste premie zal moeten worden betaald per maand. Op deze manier kan je dus in één klap rekenen op verschillende, interessante voordelen.

Hoe kan je een krediet afsluiten?

Wil je graag een krediet afsluiten bij Krediet Groep Nederland? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat je daarvoor slechts vier verschillende stappen dient te doorlopen. Wat deze stappen betreft kan je meer concreet denken aan de volgende:

 • Dien je kredietaanvraag in door middel van het online aanvraagformulier
 • Je kredietaanvraag zal worden beoordeeld door Krediet Groep Nederland
 • Er wordt een offerte naar je doorgemaild voor de aangevraagde lening
 • Bij akkoord onderteken je de offerte waardoor je het krediet afsluit

Een lening afsluiten bij Krediet Groep Nederland is mogelijk voor verschillende doeleinden. Wil je graag een lening afsluiten voor de aankoop van een nieuwe auto? Of heb je altijd al gedroomd van een eigen boot? Wil je misschien graag je woning verbouwen? In al deze gevallen kan een lening van Krediet Groep Nederland je mogelijks helpen om jouw dromen waar te maken.