Financieel Fit

Financieel Fit
 • Sluit de interessantste financiële producten af
 • Geniet van een volledig gratis intakegesprek
 • Maak gebruik van de bijzonder handige app
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Maes Beheer
Website
https://www.financieelfit.nl
Telefoon
0164-607211
E-mail
info@financieelfit.nl
Adres
Van Dedemstraat 198, 4611 BE Bergen op Zoom, Nederland
Laatste wijziging
17 november 2023

Wat kan je verwachten van Financieel Fit?

Voor iedereen in Nederland geldt dat hij of zij in diens leven op een bepaald ogenblik beschikt over financiële noden en verwachtingen. Daarnaast is het zo dat mensen ook vaak bepaalde zekerheden in willen (en soms zelfs moeten) bouwen onder de vorm van verzekeringen. In al deze gevallen zal je er zeker van willen zijn dat je kan rekenen op niet alleen een financieel product dat aan je verwachtingen zal weten te voldoen, maar die tegelijkertijd ook zo voordelig mogelijk kan worden afgesloten. Financieel Fit kan je daarbij helpen. Dit geldt zowel voor het vinden van interessante leningen, maar ook voor het kunnen afsluiten van de beste verzekeringen op de markt.

Keuze uit diverse financiële producten

Als mensen kunnen we tijdens ons leven behoeften hebben aan zeer uiteenlopende financiële diensten en producten. Financieel Fit tracht er in de praktijk alles aan te doen om je te helpen om de weg te vinden naar de meest interessante mogelijkheden die er op de markt aanwezig zijn. Dit geldt voor:

 • Hypotheken
 • Gewone leningen
 • Verzekeringen

In het bijzonder voor hypothecaire leningen geldt dat ze een belangrijke impact kunnen hebben op jouw financiële situatie. Dat bovendien ook niet voor even, maar wel voor een zeer lange periode. Financieel Fit kan je op verschillende manieren helpen om de voor jou meest optimale hypotheek te kunnen vinden. Zo kan je niet alleen jouw maximale hypotheek berekenen, maar is het ook mogelijk om de hypothecaire kredieten van verschillende kredietverstrekkers tegenover elkaar af te wegen.

Een hypotheek op maat van jouw wensen

Al verschillende jaren heeft Financieel Fit de titel van 'Beste hypotheekketen van Nederland' weten te bemachtigen. Op de website van deze financiële instelling kan je dan ook eenvoudig en snel de voor jou mogelijks beste hypotheek terugvinden. Je kan hierbij kiezen voor een lineaire- of voor een annuïteitenhypotheek met uiteenlopende rentevaste periodes. De berekening voor de voor jou beste hypotheek kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, al dan niet rekening houdende met het extra inkomen waar een eventuele partner voor zorgt.

Verzeker jezelf van de beste kredieten

Niet alleen het vinden van de beste hypothecaire lening behoort bij Financieel Fit tot de mogelijkheden. De kans is in de praktijk zeer groot dat je op verschillende momenten in je leven behoeften zal hebben aan een bepaalde (andere) lening. Ook voor dergelijke leningen geldt dat de kosten die erop betaald dienen te worden sterk uiteenlopend kunnen zijn. Bovendien bestaat de kans ook dat je al beschikt over een bepaalde lening die eigenlijk niet langer aan je verwachtingen voldoet.

Ga je een nieuwe lening afsluiten of wil je graag een bestaande lening oversluiten tegen de meest interessante voorwaarden? In beide gevallen zal je tot de vaststelling komen dat Financieel Fit je kan helpen bij het vinden van een interessante en bovendien ook zo voordelig mogelijke oplossing.

Vind de weg naar de beste verzekeringen

Via Financieel Fit verzekeringen afsluiten zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van een aantal interessante voordelen. Verzekeringen zijn van ontzettend groot belang. Dit niet in het minst omdat ze je kunnen indekken tegen enkele potentieel zeer ingrijpende financiële voorvallen. Het afsluiten van de verkeerde verzekeringen kan dan ook zeer aanzienlijke gevolgen hebben. Kies je bovendien voor te dure verzekeringen? Dan zal de extra kostprijs waarmee je wordt geconfronteerd daardoor aanzienlijk oplopen. Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het vinden en afsluiten van de meest interessante verzekeringen? Ook dan kan Financieel Fit jou daarbij helpen!

Wat is het Financieel Fit Stappenplan?

Voor elke persoon of voor elk gezin geldt dat er sprake is van een vrij specifieke, financiële situatie. De financiële gezondheid waar je op kan rekenen wordt in de praktijk beïnvloed door een niet onaanzienlijk aantal verschillende zaken. Uiteraard wordt de basis voor jouw financiële gezondheid gelegd door de inkomsten waarover je beschikt, maar er dient ook rekening te worden gehouden met de (vaste) lasten waarover je beschikt.

Het optimaliseren van niet alleen je leningen, maar ook je verzekeringen kan je op een zeer aantrekkelijke besparing komen te staan zonder dat je daarvoor moet inleveren op vlak van mogelijkheden en dekkingen. Het Financieel Fit Stappenplan dat door Financieel Fit wordt aangeboden bestaat drie verschillende stappen, namelijk:

 • Er vindt een gratis intake plaats
 • Er wordt een analyse van je financiële situatie uitgevoerd
 • Je bent terug financieel fit

Voor heel wat mensen geldt zonder dat ze het zelf goed en wel beseffen dat ze geconfronteerd worden met veel te hoge, vaste lasten. Ze willen hier doorgaans niets aan doen uit vrees om tegen bepaalde problemen aan te lopen. Door een beroep te doen op de mogelijkheden van Financieel Fit kan je besparen zonder dat je, je ook maar ergens zorgen om zal hoeven te maken!

Waarom kiezen voor Financieel Fit?

Ben je op zoek naar een manier om jouw financiële situatie te verbeteren? Dan dien je daarvoor met zekerheid de (vaste) kosten onder de loep te nemen waarmee je wordt geconfronteerd. Financieel Fit is als partij bijzonder geschikt om jou daarbij te helpen. De voordelen waar je door een beroep te doen op deze partij op kan rekenen zijn dan ook (onder meer) de volgende:

 • Je kan altijd rekenen op een interessante adviesgarantie
 • Je krijgt de beschikking over je eigen Financieel Fit Coach
 • Er wordt een persoonlijk financieel onderhoudsplan opgesteld
 • Er wordt een jaarlijkse Fit-check uitgevoerd
 • Je financiële situatie is altijd in topconditie

De jaarlijkse Fit-check die wordt uitgevoerd zorgt er in de praktijk voor dat je elk jaar opnieuw kan rekenen op aangepast advies en bijsturing op basis van jouw situatie. Wil je graag te allen tijde inzicht hebben in je persoonlijke, financiële situatie? Dan is ook dat geen probleem. Als klant van Financieel Fit kan je immers je volledige financiële situatie in het oog houden in de handige app.