Let op! Geld lenen kost geld

A-Krediet

A-Krediet
 • Voordelig geld lenen
 • Verzeker je leningen voor meer zekerheid
 • Speciale seniorenlening tot 78 jaar mogelijk
Bezoek website
Geen samenwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
A-Krediet
Website
https://www.a-krediet.nl
Telefoon
0318-452452
E-mail
info@a-krediet.nl
Adres
Edeseweg 109, 6721 JS Bennekom, Nederland
Laatste wijziging
16 november 2023

Kennismaking met A-Krediet

A-Krediet is een intermediair die reeds vele jaren actief is op de markt. Ze fungeert als tussenpersoon en adviseur voor iedereen die op zoek is naar een toegankelijke evenals transparante manier om geld te lenen. Er is bij A-Krediet sprake van drie zogenaamde kernproducten. Het gaat hierbij dan om:

 • Het (consumptief) krediet
 • (Auto)verzekeringen
 • Hypothecaire leningen

Je bent bij deze financiële dienstverlener dus niet alleen aan het juiste adres voor het afsluiten van een standaard lening. Daarnaast kan je ook verschillende verzekeringen terugvinden in haar aanbod en is het mogelijk om een passende hypothecaire lening voor je woning af te sluiten. Uiteraard gebeurt dit alles steevast tegen de meest interessante voorwaarden en tegen de laagste kosten.

Verantwoord geld lenen

De nadruk ligt bij A-Krediet op het afsluiten van verantwoorde kredieten. Dit betekent in eerste instantie dat er op basis van jouw specifieke situatie wordt afgetoetst over welke reële afbetalingscapaciteit je beschikt. Daarnaast is het zo dat je geen rekening dient te houden met vervelende kleine lettertjes. Lenen doe je dan ook altijd tegen zeer transparante voorwaarden.

Het afsluiten van een krediet is bij A-Krediet mogelijk voor bedragen gelegen tussen de 5.000 en 100.000 euro. Het leenbedrag zal je in één keer worden uitbetaald. Er is sprake van een vaste rentevoet en bovendien zijn ook de aflossingen die gebeuren vastgesteld. Het aanvragen van een lening via A-Krediet is bovendien mogelijk tot aan de leeftijd van 72 jaar.

Je lening laten verzekeren bij A-Krediet

Het is bij A-Krediet eveneens mogelijk om ervoor te kiezen om je lening te laten verzekeren. Het afsluiten van een lening is mogelijk voor verschillende situaties. Denk hierbij onder meer aan arbeidsongeschiktheid of aan (tijdelijke) werkloosheid. Bovendien is het eveneens een mogelijkheid om te kiezen voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Wil je er dus zeker van kunnen zijn dat jijzelf of bijvoorbeeld je nabestaanden niet worden geconfronteerd met financiële problemen die betrekking hebben tot je krediet? Dan is het dus mogelijk om daarvoor een verzekering af te sluiten. Zo kan je altijd vervelende financiële situaties voorkomen.

Wat zijn de kredietvoorwaarden?

Wil je graag een lening aanvragen via A-Krediet? Dan zijn er als vanzelfsprekend bepaalde voorwaarden waar je rekening mee zal willen houden. Enkele voorwaarden waar je op dit vlak rekening mee moet houden zijn alvast de volgende:

 • Je mag niet beschikken over een BKR-codering
 • Een krediet aanvragen kan tussen de leeftijd van 21 en 72 jaar
 • Je mag geen uitzendkracht fase A/B zijn
 • Je mag geen uitkeringsgerechtigde zijn met WW/ABW of WWB uitkeringen
 • Je mag geen alleenstaande zijn met tijdelijk dienstverband of WAO uitkering

Naast bovenstaande spreekt het voor zich dat je ook over voldoende afbetalingscapaciteit dient te beschikken om een krediet toegekend te krijgen. Voldoe je niet aan één of meerdere van de gestelde kredietvoorwaarden? Dan is de kans zeer groot dat je kredietaanvraag zal worden geweigerd.

Langere looptijd op aanvraag mogelijk

Standaard is het dus zo dat je bij een lening bij A-Krediet rekening moet houden met een looptijd van tussen de 12 en 180 maanden. Dit gezegd hebbende is het eventueel mogelijk om nog te kunnen rekenen op een langere looptijd. In bepaalde gevallen kan deze (op aanvraag) worden goedgekeurd. Wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om verbouwingen aan je woning te financieren kan dit een optie zijn. Dit dient echter altijd te worden voorgelegd aan A-Krediet.

Je lening oversluiten bij A-Krediet

De kans bestaat dat je reeds eerder in het verleden één of misschien zelfs meerdere leningen hebt afgesloten. Het zal hierbij dan wellicht gaan om kleine(re) leningen die vaak over een verrassend hoog prijskaartje beschikken. In het bijzonder wanneer mensen de kosten van hun verschillende, kleine leningen samentellen kan er tot de vaststelling worden gekomen dat de kosten veelal vrij aanzienlijk zijn. Je leningen laten oversluiten bij A-Krediet kan daar verandering in brengen.

Door je leningen te laten oversluiten bij A-Krediet kan je in één klap aanspraak maken op verschillende voordelen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om je verschillende dure rentes te laten vervangen door één voordeligere rente. Dat is echter niet alles. Daarnaast hoeft er vanaf het oversluiten immers nog slechts één keer een maandelijkse afbetaling te gebeuren. Op deze manier kan je uiteraard ook rekenen op een interessant, praktisch voordeel.

Speciale seniorenlening tot 78 jaar

Standaard is het zo dat de persoonlijke lening van A-Krediet kan worden aangevraagd tot aan de leeftijd van 72 jaar. Voor het doorlopend krediet geldt echter een leeftijdslimiet van 68 jaar. Voor heel wat mensen geldt echter dat ze graag op latere leeftijd nog een lening willen afsluiten. Dit bijvoorbeeld omdat men nog een droomvakantie wil maken of omdat er bepaalde verbouwingen moeten worden uitgevoerd aan de eigen woning. Voor dergelijke situaties biedt A-Krediet een speciale seniorenlening aan. Deze lening kan worden afgesloten tot aan de leeftijd van 78 jaar.