Let op! Geld lenen kost geld

Yeaz!

Yeaz!
 • Flexibel geld lenen tot 50.000 euro
 • Zakelijk krediet online aan te vragen
 • Een businessplan is niet vereist
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Svea Credit B.V.
Website
https://www.yeaz.com
Telefoon
085-0640113
E-mail
klantenservice@yeaz.com
Adres
Lage Gouwe 2c, 2801 LG Gouda, Nederland
Laatste wijziging
22 november 2023

Wat kan Yeaz! voor jou betekenen?

Yeaz! is een kredietverstrekkers die ondernemers de mogelijkheid biedt om een zakelijke lening af te sluiten. Om een dergelijk zakelijk krediet aan te kunnen vragen is geen businessplan vereist. Voor deze kredietverstrekker geldt dat ze zich in het bijzonder richt op de groei van bedrijven door het voorzien van een snelle, zakelijke financiering. In ruil voor de snelle behandeling van je kredietdossier is het wel zo dat je rekening moet houden met een iets hoger gelegen rente.

Yeaz! is een Nederlandse onderneming die fungeert als dochterbedrijf voor het Zweedse SVEA Ekonomi. Voor deze laatste geldt dat ze als financiële dienstverlener actief is in een groot deel van Europa. Voor Yeaz! geldt dat ze zich vooral profileert als een online kredietverstrekker beschikkend over een kantoor in het Nederlandse Gouda. Ze richt zich in het bijzonder op kleine(re) bedrijven die op zoek zijn naar een financiering voor een bedrag variërend van 1.000 tot 50.000 euro.

Een erg flexibele kredietverstrekker

De belangrijkste eigenschap waar je als potentiële kredietnemer van Yeaz! op kan rekenen heeft te maken met het feit dat het hierbij gaat om een zakelijke kredietverstrekker welke amper voorwaarden verbindt aan het aanvragen (en goedgekeurd krijgen) van een kredietdossier. Niet alleen dien je geen ondernemersplan voor te leggen, daarnaast zijn er ook geen jaarcijfers vereist. Belangrijke voorwaarden waar je wel aan moet voldoen zijn de volgende:

 • Het bedrijf dient ten minste één jaar te bestaan
 • Je moet over een Nederlandse (zakelijke) bankrekening beschikken

De beoordeling van het door jou ingediende kredietdossier bij Yeaz! zal in de praktijk doorgaans automatisch binnen de 15 minuten worden beoordeeld. Voor heel wat bedrijven geldt dat ze het moeilijk hebben om een traditionele, zakelijke lening aan te vragen bij een gewone kredietverstrekker zoals een bank. Wanneer dat ook geldt voor jouw bedrijf zou het mogelijks de moeite waard kunnen zijn om er even voor te kiezen om te rade te gaan bij deze zakelijke, online kredietverstrekker.

Doorlopend zakelijk krediet afsluiten

Yeaz! heeft zich als het ware gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke, doorlopende kredieten. Het afsluiten van een dergelijk doorlopend krediet bij deze kredietverstrekker zorgt ervoor dat je kan rekenen op twee concrete voordelen. Het gaat hierbij dan meer bepaald om de volgende:

 • Er is geen sprake van een vaste einddatum waardoor je zo lang kan lenen als je wil
 • Er is maandelijks alleen maar een bepaalde rentevergoeding vereist

Voor heel wat ondernemers geldt dat ze in het geheel geen behoeften hebben aan grote bedragen om zakelijk te kunnen lenen. In het bijzonder voor kleinere bedrijven geldt in de praktijk dan ook vaak dat ze gewoon op zoek zijn naar een beetje extra cashflow om van te kunnen genieten. Geldt dat ook voor jou? Dan zou je zomaar tot de vaststelling kunnen komen dat de keuze voor Yeaz! een potentieel interessante keuze kan zijn. Ben je dus niet zozeer op zoek naar een traditionele zakelijke lening, maar eerder naar een doorlopend krediet? Dan kan je daarvoor dus bij deze kredietverstrekker terecht.

Alle voordelen van Yeaz! op een rijtje

Heel wat bedrijven hebben er door de jaren heen voor gekozen om een Yeaz! lening af te sluiten. Aan het aanvragen van een dergelijke lening zijn dan ook tal van interessante voordelen verbonden. De belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen bij Yeaz! zijn de volgende:

 • Je kan zeer eenvoudig en flexibel geld lenen van 1.000 tot 50.000 euro
 • Het doorlopend krediet zorgt ervoor dat je enkel maandelijkse rente betaalt
 • Het indienen van je kredietaanvraag kan volledig online gebeuren
 • Ook ondernemers met een beperktere omzet kunnen een lening aanvragen

Spreken de bovenstaande voordelen jou ook aan en ben je op zoek naar een eerder klein zakelijk krediet? Onderzoek dan snel of een Yeaz! lening voor jou mogelijks niet de moeite waard kan zijn.

Is Yeaz! betrouwbaar of niet?

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar Yeaz! ervaringen zal je tot de vaststelling komen dat deze over het algemeen zeer goed zijn. Er zijn in principe alleen twee belangrijke zaken waar je aandacht aan moet besteden. In eerste instantie is het zo dat je rekening moet houden met vrij hoog gelegen kosten. De kosten die worden geadverteerd door Yeaz! zijn doorgaans de kosten die op maandbasis worden aangerekend. Deze zijn inderdaad aanzienlijk hoger gelegen dan gemiddeld, maar je krijgt er wel zeer flexibele kredietvoorwaarden voor in de plaats. Door het openstaande kredietbedrag binnen de perken te houden kan je deze kosten echter ook danig inperken.

De Yeaz! ervaringen stellen naast bovenstaande verder eveneens dat het van belang is om er rekening mee te houden dat laattijdige betalingen worden bestraft met een administratieve boete die in rekening wordt gebracht. Deze boete kan vrij aanzienlijk zijn. Raadpleeg altijd de actuele tarievenlijst van Yeaz! om te achterhalen wat de actuele (administratieve) kosten precies zijn.

Voor veel bedrijven een interessante optie

Het af kunnen sluiten van een zakelijke lening blijkt voor veel ondernemers niet altijd even eenvoudig te zijn, in tegendeel. Bij Yeaz! lenen zorgt er echter voor dat je niet alleen kan rekenen op een zeer flexibele aanvraagprocedure, maar ook op uitermate flexibele kredietvoorwaarden. Bovendien is het mogelijk om een sterk uiteenlopend kredietbedrag aan te vragen, variërend van 1.000 tot 50.000 euro. In het bijzonder wanneer je dit bedrag flexibel wil lenen en afbetalen is Yeaz! een prima keuze.

De relatief hoog gelegen kosten waar je rekening mee moet houden bij deze kredietverstrekker zijn een niet onbelangrijke factor om rekening mee te houden. Dit gezegd hebbende heb je als kredietnemer zelf een groot deel van deze kosten in de hand. Hoe lager het openstaande kredietbedrag is, des te lager uiteraard ook de kosten zullen zijn gelegen die je moet betalen.