Let op! Geld lenen kost geld

KredietVooruit

KredietVooruit
 • Zakelijke kredieten voor de korte termijn
 • Zakelijk geld lenen op basis van je omzetcijfers
 • Doe een beroep op de deskundige klantenservice
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
KredietVooruit.nl
Website
https://www.kredietvooruit.nl
Telefoon
085-3037400
E-mail
finance@kredietvooruit.nl
Adres
Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam, Nederland
Laatste wijziging
20 november 2023

Eerste kennismaking met KredietVooruit

KredietVooruit is een kredietverstrekker die zich in het bijzonder richt op zakelijke leningen. Ze is actief op de Nederlandse markt sinds het jaar 2016. Voor KredietVooruit geldt dat ze deel uitmaakt van de Swishfund groep. De zakelijke kredieten die door deze partij worden afgesloten kenmerken zich hoofdzakelijk door een relatief korte looptijd. De gemiddelde krediettermijn is dan ook slechts gelegen tussen de drie en zes maanden. Wat deze kredietverstrekker bovendien extra bijzonder maakt heeft te maken met het feit dat er geen onderpand is vereist. Dit opent voor heel wat ondernemers in Nederland heel wat potentieel interessante deuren. Zoveel spreekt voor zich.

Voorwaarden voor de zakelijke kredieten

Wanneer je een zakelijk krediet wenst aan te vragen bij KredietVooruit zijn er uiteraard wel enkele voorwaarden waar je aandacht aan zal willen besteden. Wat deze voorwaarden betreft zal je specifiek rekening moeten houden met de onderstaande:

 • Je moet een zakelijke kredietnemer zijn
 • Je bedrijf dient langer dan één jaar te bestaan
 • Er is sprake van een vereiste minimumomzet van 50.000 euro

De berekening van het krediet waarvoor je terecht kan bij KredietVooruit gebeurt dus hoofdzakelijk op basis van de omzet die je als ondernemer of als bedrijf weet te realiseren. Bovendien zal het meteen duidelijk worden dat de afwikkeling van de financiering volledig online kan gebeuren. Zo kan het kredietdossier bijvoorbeeld gewoon elektronisch worden ondertekend.

Krediet aanvragen bij KredietVooruit

Voor heel wat ondernemers geldt dat ze op zoek zijn naar een zakelijk krediet voor een korte(re) periode. Vaak is het zo dat men ook helemaal geen behoeften heeft aan torenhoge bedragen. Door een beroep te doen op de diensten van een kredietverstrekker als KredietVooruit is het mogelijk om snel en eenvoudig een potentieel interessante lening af te kunnen sluiten voor jouw onderneming. De verschillende stappen die je voor het aanvragen van het zakelijk krediet moet doorlopen zijn:

 • Je vrijblijvende kredietaanvraag kan direct en veilig online worden ingediend
 • Er vindt een snelle beoordeling plaats op basis van je huidige bedrijfsprestaties
 • Na goedkeuring kan je het geld al binnen de 24 uur op je bankrekening ontvangen
 • De terugbetaling gebeurt op basis van een vast percentage van je dagelijkse omzet

Bij het aanvragen van een zakelijk krediet bij KredietVooruit dien je er rekening mee te houden dat je een bedrag aan kan vragen (afhankelijk van de omzet die je realiseert) gelegen tussen de 3.000 en zomaar even 250.000 euro. Je moet er wel aandachtig voor zijn dat je onderneming ten minste één jaar moet bestaan. Voor startende bedrijven is dit zakelijk krediet dan ook geen optie.

Vervroegd aflossen is boetevrij mogelijk

Heb je plots extra financiële middelen ter beschikking als bedrijf? Dan zou je eraan kunnen denken om deze extra middelen aan te gaan wenden om je lening (gedeeltelijk) vervroegd terug te betalen. Vervroegd aflossen behoort bij KredietVooruit zonder probleem tot de mogelijkheden. Je hoeft in dit geval ook helemaal geen rekening te houden met extra kosten. Op deze manier ben je niet alleen vroeger van je zakelijk krediet verlost, maar kan je ook nog eens heel wat kosten uitsparen.

Waarom geld lenen bij KredietVooruit?

Verspreid over deze pagina hebben we al enkele interessante voordelen op een rijtje gezet die verbonden zijn aan de mogelijkheden die worden aangeboden door KredietVooruit. Dit gezegd hebbende kan het voor veel potentiële kredietnemers belangrijk zijn om deze voordelen even in een handig overzichtje geplaatst te zien worden. Je ontdekt de belangrijkste voordelen alvast hieronder:

 • Je kredietaanvraag kan kosteloos en vrijblijvend worden ingediend
 • De kredietbeslissing ontvang je al binnen de 24 uur
 • Je kan geld lenen op basis van je actuele bedrijfsprestaties
 • Vervroegd aflossen is altijd boetevrij mogelijk
 • De aflossing gebeurt op basis van binnenkomende betalingen

Het feit dat de aflossingen van je zakelijk krediet bij KredietVooruit gebeuren op basis van je binnenkomende betalingen zorgt ervoor dat je kan rekenen op verschillende voordelen. Niet alleen kunnen op deze manier vervelende problemen of verrassingen vermeden worden, daarnaast zal de gezondheid van je bedrijf ook bepalend zijn voor de lengte van de aflossingstermijn. Hoe beter je bedrijf presteert, hoe sneller er meer van de lening kan worden afgelost. Het hoeft niet te worden gezegd dat dit voor menig aantal ondernemers een extra drijfveer is om extra hard hun best te doen.

Wat zijn de KredietVooruit ervaringen?

Voor veel ondernemers en bedrijven geldt dat ze op zoek zijn naar manieren om bijvoorbeeld een grote investering te kunnen doen. Anderzijds is het ook mogelijk dat men op zoek is naar tijdelijke extra financiële middelen om bijvoorbeeld extra voorraad aan te kunnen kopen. In al deze gevallen kan een zakelijk krediet van KredietVooruit de moeite waard zijn om te overwegen. De KredietVooruit ervaringen stellen dat de kredietvoorwaarden van deze kredietverstrekker doorgaans transparant en duidelijk zijn waardoor je niet snel voor vervelende verrassingen zal komen te staan.

Wanneer geld lenen bij KredietVooruit?

De belangrijkste voorwaarden die verbonden zijn aan een zakelijk krediet afsluiten bij KredietVooruit hebben betrekking tot minstens één jaar actief zijn als onderneming en een omzet draaien op jaarbasis van 50.000 euro of meer. Wanneer je aan deze eisen voldoet kan je in principe een zakelijk krediet bij deze kredietverstrekker aanvragen. Hoeveel je exact zal kunnen lenen wordt echter steeds bepaald aan de hand van je specifieke omzetcijfers. In ieder geval, wil je bijvoorbeeld geld lenen om te investeren in een nieuwe hoeveelheid aan stock of heb je een ander zakelijk doel waarvoor je graag wenst te investeren? Dan zal je tot de vaststelling komen dat de kortlopende zakelijke kredieten van KredietVooruit in veel gevallen de perfecte oplossing zullen weten te bieden.