De Hypotheekadviseur

De Hypotheekadviseur
 • Gratis een vrijblijvende eerste afspraak
 • De Hypotheekadviseur is volledig onafhankelijk
 • Keuze uit de belangrijkste hypotheekverstrekkers
 
Bezoek website
Geen samenwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Financieel Fit Servicecenter B.V.
Website
https://www.hypotheekadviseur.nl
Telefoon
0164-607211
Adres
Van Dedemstraat 198, 4611 BE Bergen op Zoom, Nederland
Laatste wijziging
14 mei 2024

Wat doet De Hypotheekadviseur precies?

De Hypotheekadviseur werd opgericht in het jaar 1998. Vanaf de start heeft ze zich gericht op het verstrekken van onafhankelijk, financieel advies met betrekking tot het afsluiten van niet alleen een hypothecaire lening, maar ook bepaalde verzekeringen. Voor De Hypotheekadviseur geldt dat ze een onafhankelijke organisatie is welke werkt met nagenoeg alle belangrijke hypotheekverstrekkers die op de Nederlandse markt aanwezig zijn. Dit heeft als gevolg dat er niet alleen het meest optimale advies kan worden gegeven, daarnaast kan ook de voordeligste rente worden aangeboden.

Kenmerkend voor De Hypotheekadviseur is ook dat ze haar (potentiële) kredietnemers nog het beste van twee werelden weet te bieden. Meer concreet betekent dit dat je de aanvraag voor je hypothecaire lening online kan doen, maar daarnaast is het ook mogelijk om hiervoor een afspraak te maken in één van de verschillende kantoren waar ze verspreid over Nederland over beschikt.

Twee verschillende hypothecaire leningen

Wil je graag via De Hypotheekadviseur een hypothecaire lening afsluiten? Dan is het mogelijk om daarbij een keuze te maken tussen twee verschillende hypothecaire leningen. De kredietvormen die afgesloten kunnen worden via De Hypotheekadviseur zijn de onderstaande:

 • Een annuïteitenhypotheek
 • Een lineaire hypotheek

Het feit dat er geen aflossingsvrije hypotheek wordt aangeboden zorgt ervoor dat je altijd kan rekenen op lineaire kredietvoorwaarden. Bovendien geldt voor elke potentiële kredietnemer dat hij of zij op deze manier ook altijd kan rekenen op de fiscale voordelen die zijn verbonden aan een dergelijke financiering. Verder voorziet De Hypotheekadviseur je ook van verschillende keuzes voor wat de rente betreft die is verschuldigd. De opties waar je op dit vlak over beschikt zijn de volgende:

 • Rentevaste periode van 5 jaar
 • Rentevaste periode van 10 jaar
 • Rentevaste periode van 20 jaar
 • Rentevaste periode van 30 jaar
 • Een variabele rentevoet

Online kan je op de website van De Hypotheekadviseur bovendien ook eenvoudig simuleren hoeveel geld je kan lenen voor de aankoop van je woning. Dit gebeurt aan de hand van het bruto jaarinkomen waar jij en je eventuele partner over beschikken. Door het invullen van deze gegevens kan je vervolgens meteen in een handomdraai een passende offerte ontvangen.

Wat bij een hypotheek oversluiten?

Heel wat mensen die al over een bestaande hypotheek beschikken maken op een zeker ogenblik de keuze om deze te laten oversluiten. Hier kunnen verschillende redenen van aan de basis liggen. Om te beginnen is het bijvoorbeeld mogelijk dat de hypotheekrente ten opzichte van het moment van afsluiten lager is komen te liggen. Of misschien is het wel zo dat een bepaalde hypotheekverstrekker je gewoon een financieel veel interessanter aanbod kan doen. In deze beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat je hypotheek oversluiten het overwegen waard kan zijn. Ook hier kan De Hypotheekadviseur jou uiteraard uitstekend bij van dienst zijn.

Veel mensen nemen ook contact op met De Hypotheekadviseur omdat ze graag door middel van hun bestaande hypotheek extra geld zouden willen lenen. Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Heb je dus met andere woorden behoeften aan extra financiële middelen voor bijvoorbeeld een grote verbouwing of renovatie die in de steigers staat? Dan zal je tot de vaststelling komen dat je hypotheek laten oversluiten via De Hypotheekadviseur het overwegen waard kan zijn.

Hoe kan je online een offerte aanvragen?

De Hypotheekadviseur maakt het mogelijk om eenvoudig via haar website een offerte aan te vragen voor een potentiële hypothecaire lening die je wenst af te sluiten. Wat het aanvragen van een dergelijke offerte betreft kan je specifiek rekening houden met de onderstaande stappen:

 • Hoeveel wil je graag lenen door middel van je hypotheek?
 • Welk doel heeft de hypothecaire lening van je keuze?
 • Over welk bruto jaarinkomen beschikken jij en je partner?

Naast bovenstaande dien je ook aan te geven of je beschikt over een BKR-codering of niet en of je al lopende leningen aan het afbetalen bent. Vervolgens dien je gewoon nog even een aantal persoonlijke gegevens in te vullen waarna je offerte-aanvraag kan worden verzonden. Wil je op basis van de offerte die je ontvangt graag een eerste afspraak maken? Dan is deze altijd gratis en aldus geheel vrijblijvend. Zo zal je niet meteen met (extra) kosten worden geconfronteerd.

Alle voordelen even op een rijtje gezet

Heel wat mensen die van plan waren om een hypothecaire lening af te sluiten hebben er in de praktijk voor gekozen om daarvoor de hulp van De Hypotheekadviseur in te schakelen. Men kan daarbij dan ook concreet rekenen op de volgende voordelen:

 • Je krijgt een realistische inschatting van het hypotheekbedrag dat je kan lenen
 • Je ontdekt wat voor jou de interessantste kredietverstrekker is op de markt
 • Het aanvragen van een offerte kan zeer eenvoudig online en ontzettend eenvoudig
 • Je kan uiteindelijk altijd besparen op het afsluiten van een hypothecaire lening

Wil jij ook alleen maar genoegen nemen met de beste en tevens ook meest goedkope hypothecaire lening voor jouw woning? Dan kan De Hypotheekadviseur je daar dus wellicht bij helpen!

Ook een beroep doen op De Hypotheekadviseur?

Een hypothecaire lening is een zware financiële verbintenis die je bovendien ook aangaat voor een groot deel van je leven. Het is dan ook omwille van deze redenen dat je niets aan het toeval over zal willen laten. Om de voor jou beste hypothecaire lening af te kunnen sluiten is het van cruciaal belang om je een goed beeld te vormen van hetgeen er op de markt is terug te vinden. Daar kan De Hypotheekadviseur je op een efficiënte manier bij helpen. Zij geeft je op basis van jouw specifieke kredietdossier een goed beeld van de voor jou interessantste hypotheekverstrekkers.

Wil je er dus met andere woorden zeker van zijn dat je kiest voor een hypothecaire lening die echt bij jouw situatie past? Of zou je graag de kosten van deze lening zoveel mogelijk binnen de perken willen kunnen houden? Dan kan De Hypotheekadviseur je daar meer dan waarschijnlijk bij helpen!