Woolsocks

Woolsocks
  • Automatische cashbacks in meer dan 35.000 shops
  • Verdien extra geld met de Saving Sock
  • Bespaar zowel in fysieke als online winkels
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Woolsocks AG
Website
https://woolsocks.eu
E-mail
support@woolsocks.eu
Adres
Neustadtstrasse 7, 6003 Luzern, Zwitserland
Laatste wijziging
27 januari 2024

Eerste kennismaking met Woolsocks

Woolsocks is een gratis app die gebruikt kan worden door mensen die hun geld optimaal willen managen. Het beheren van je geldzaken kan in de praktijk heel wat tijd vergen. Niet alleen het schrappen van overbodige kosten, maar ook het vinden van de beste koopjes is dan ook, mede door het grote aanbod, niet altijd even eenvoudig. Omdat veel mensen het als veel te tijdrovend ervaren missen ze vaak de interessantste manieren om geld te besparen.

Daar komt verandering in wanneer je ervoor kiest om gebruik te gaan maken van de Woolsocks app. De oprichting van deze app is overigens gebeurd door twee van de oprichters van de populaire beleggingsapp DEGIRO. Ondertussen viel de app ook verschillende keren in de prijzen. Zo ontving ze de award voor één van de meest innovatieve apps op de markt in Spanje.

Wat kan je doen met de Woolsocks app?

In de basis is het de bedoeling om de woolsocks app te verbinden met je bankrekening(en). Op deze manier wordt het mogelijk om in één klap al je inkomsten, maar ook al je uitgaven te categoriseren. In eerste instantie maakt een dergelijk overzicht bijvoorbeeld duidelijk over welke abonnementen je allemaal beschikt. Zitten hier abonnementen tussen die je reeds geruime tijd niet gebruikt? Dan kan het cancellen van die abonnementen op zich reeds een besparing met zich meebrengen.

Er wordt wel eens gezegd dat alleen het installeren van de Woolsocks app alleen al voldoende is om geld te verdienen... en dat is niet gelogen. Geld groeit zowat automatisch door het installeren van deze app omdat klanten automatisch een deel van de uitgaven die ze doen terugkrijgen. De Woolsocks app biedt op moment van schrijven ondersteuning voor zomaar even meer dan 35.000 verschillende winkels. Dit betekent dat je in al deze winkels direct aanspraak kan maken op een interessante cashback wanneer je daar aankopen bij doet.

Enorm aanbod aan cashbacks

Van zodra je, je bankrekeningen hebt gekoppeld met de Woolsocks app zal je meteen beginnen met het verzamelen van cashbacks. Niet alleen online, maar ook in fysieke winkels kunnen de aankopen die je doet worden geregistreerd. Voor eventuele cashbacks waar je recht op hebt geldt dat ze volledig automatisch zullen worden uitbetaald. Hier hoef je dus verder helemaal niets voor te doen. Ben jij één van de vele mensen die er bijvoorbeeld maandelijks voor kiest om boodschappen te doen bij één van de supermarkten van Albert Heijn of Lidl? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarbij automatisch aanspraak kan maken op een cashback van 0,5 procent van je aankoopbedrag.

Ondanks het feit dat de Woolsocks cashback natuurlijk een belangrijk onderdeel vormt van de werking van de app is dit zeker niet de enige manier waarop je geld kan besparen. Daarnaast is het immers eveneens zo dat je door middel van deze app de mogelijkheid hebt om kortingen te claimen oplopend tot wel 35 procent bij online aankopen. Ongeacht of je nu dus met andere woorden je aankopen vooral offline of toch eerder online doet, er zijn altijd interessante besparingen te realiseren. Bovendien kan je in de Savings Sock het bespaarde geld extra laten groeien.

Hoe besteed je de ontvangen cashbacks?

Met Woolsocks een cashback ontvangen is dus niet alleen erg interessant, maar verloopt ook nog eens zeer eenvoudig. Het geld dat je op deze manier verdient kan je bovendien op verschillende manieren gaan gebruiken. In eerste instantie is het natuurlijk mogelijk om deze gewoon uit te laten betalen op je bankrekening. Dit gezegd hebbende maakt Woolsocks het eveneens mogelijk om het geld te laten groeien in de zogenaamde Savings Sock. Bijkomend is het zo dat je eveneens over de optie beschikt om de cashbacks aan één van de goede doelen te schenken die in de app zijn terug te vinden. Zo krijgen de besparingen die je weet te realiseren een extra gunstige bestemming.

Sparen met de Woolsocks app

De Woolsocks app maakt het voor haar gebruikers tevens mogelijk om gebruik te maken van speciale spaarrekeningen. Deze spaarrekeningen zorgen ervoor dat het ook voor jou eenvoudiger mogelijk wordt gemaakt om je spaardoelen te kunnen bereiken. Voor deze rekening geldt dat ze beschikt over een eigen IBAN waardoor je er gewoon eenvoudig geld naar kan overmaken en terug van kan opvragen. De spaargelden die je aanhoudt op deze rekening kunnen extra hard groeien omdat er op jaarbasis een interessante bonus wordt toegekend wanneer de gebruiker ervoor kiest om al zijn of haar besparingen en beloningen op deze rekening binnen te laten komen.

Heb je jouw ontvangen cashbacks laten uitbetalen in de Savings Sock van de Woolsocks app? Dan zal je tot de vaststelling komen dat je daarbij aanspraak kan maken op een bonus van zo'n 3 procent over alle cashbacks die je hebt laten bijschrijven in je Savings Sock. Maak je geld over van de gekoppelde bankrekening naar de Woolsocks Savings Sock? Dan kan je op dat geld nog eens een bonus ontvangen van 0,1 procent op jaarbasis.

Is Woolsocks veilig om te gebruiken?

Een belangrijke vraag die mensen zich nog stellen is of Woolsocks veilig is om gebruik van te maken of niet. Wanneer we ons verdiepen in de beveiliging van deze app stellen we vast dat deze over dezelfde beveiliging evenals encryptie technologie beschikt als 's werelds grootste banken.

Bovendien is het zo dat Woolsocks ook geheel transparant aangeeft welke gegevens er van jou worden verzameld en wat ze daar precies mee doen. Voor deze gegevens geldt overigens dat je ze op eender welk moment kan laten aanpassen of kan verwijderen. Wanneer we er de Woolsocks ervaringen bijhalen van gebruikers kunnen we bovendien ook vaststellen dat er geen noemenswaardige veiligheidsproblemen worden vermeld. Dit alles zorgt er dan ook in de praktijk voor dat Woolsocks wat ons betreft als veilig kan worden bestempeld.

Start nu met besparen met Woolsocks!

De Woolsocks app maakt besparen nu nog eenvoudiger. De app toont als geen ander de kracht van cashback promoties en maakt het bovendien mogelijk om het geld dat je op deze manier ontvangt nog verder te laten groeien. Heel wat mensen maken reeds dagelijks gebruik van deze app en realiseren op die manier elke dag opnieuw aantrekkelijke besparingen. Klinkt dit voor jou ook wel interessant? Overweeg dan zeker ook om gebruik te gaan maken van deze handige app!