Thuisborg

Thuisborg
 • Eenvoudig je overwaarde verzilveren
 • Investeren in vastgoed obligaties
 • Investeer in interessante beleggingspanden
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Thuisborg Finance B.V.
Website
https://thuisborg.nl
Telefoon
085-4015737
E-mail
info@thuisborg.nl
Adres
Meester G. Groen van Prinstererlaan 88a, 1181 TR Amstelveen, Nederland
Laatste wijziging
22 november 2023

Kennismaking met Thuisborg

Voor Thuisborg geldt dat ze zich richt op elke woningbezitter in Nederland welke van plan is om zijn of haar woning te verkopen. Dit voor alle duidelijkheid met als doel om er nadien zelf in te blijven wonen. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden die aangeboden worden door Thuisborg. In eerste instantie biedt ze mensen de mogelijkheid aan om de overwaarde van hun woning te verzilveren. Op deze manier kan er genoten worden van verschillende mogelijke financiële voordelen zoals:

 • Het inkomen kan worden aangevuld
 • Er kan belastingvrij geschonken worden aan familie of gezinsleden
 • Die ene reis van je dromen kan worden gemaakt
 • De woning kan worden aangepast aan de vereiste mate aan zorg

Veel mensen willen graag onbezorgd in hun eigen woonomgeving blijven vertoeven. Ze zijn dan ook op zoek naar een manier om dit financieel mogelijk te maken zonder dat ze daarvoor dienen te verhuizen. Dat is perfect mogelijk.

De krapte op de Nederlandse woningmarkt zorgt er in de praktijk niet zelden voor dat mensen kiezen voor alternatieve mogelijkheden. Men kiest dan voor het verbouwen of aanpassen van hun woning in plaats van te verhuizen. Thuisborg voorziet interessante mogelijkheden om de overwaarde van de woning op te nemen waardoor veel mensen hierdoor geholpen kunnen worden.

Keuze uit twee verschillende opties

Voor Thuisborg geldt dat ze twee verschillende mogelijkheden aanbiedt voor mensen die graag willen kunnen genieten van de overwaarde van de woning waar ze eigenaar van zijn. Wat deze mogelijkheden betreft maken we een onderscheid tussen de onderstaande opties:

 • Het Woningwaarde Estate Plan
 • Het Woningwaarde Verzilverplan

In eerste instantie is er het Woningwaarde Estate Plan van Thuisborg. Deze is specifiek bedoeld voor woningeigenaren welke de volledige eigendom van hun woning willen behouden. Dit terwijl ze wel graag een bepaald deel van de overwaarde daarvan willen inzetten.

Het Woningwaarde Zilverplan bestaat erin dat Thuisborg de woning overkoopt en deze meteen terug aan jou terug verhuurt. Op deze manier krijg jij de beschikking over het vermogen dat eerst vastzat in de woning terwijl je er toch gewoon kan blijven wonen.

Woningwaarde verzilveren bij Thuisborg

Wil jij ook graag je woningwaarde verzilveren bij Thuisborg? Dan spreekt het voor zich dat je graag zal willen weten hoe je daar nu precies voor te werk moet gaan. Wat dit betreft zal je tot de vaststelling komen dat er een zeer eenvoudig stappenplan kan worden gevolgd. Het gaat hierbij om de volgende:

 • Er vindt een intakegesprek plaats
 • Er wordt een waardebepaling uitgevoerd
 • De berekening van de overwaarde vindt plaats
 • Er wordt een voorstel gedaan aan de woningeigenaars
 • Er wordt een overeenkomst ondertekend bij akkoord

Thuisborg beschikt op haar website eveneens over een woningwaarde calculator. Deze maakt het mogelijk om op basis van jouw specifieke situatie te berekenen welk bedrag je kan ontvangen voor jouw woning. In amper tien eenvoudig te doorlopen stappen is het mogelijk om je vermogensplanning te berekenen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Investeren in vastgoedobligaties

Thuisborg biedt mensen die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse vastgoedmarkt eveneens de mogelijkheid aan om er op verschillende manieren in te investeren. Eén van de mogelijkheden die worden aangeboden is de Thuisborg obligatie. Investeren in dergelijke obligaties is al mogelijk vanaf een relatief beperkt instapbedrag van slechts 1.000 euro. Daardoor kan het worden bestempeld als een toegankelijke manier van investeren in vastgoed. Verder kan je rekenen op deze kenmerken:

 • Een maximaal rendement op je investering van 8 procent
 • De rente op de obligatie wordt elk kwartaal uitbetaald
 • Je kan kiezen tussen verschillende looptijden

Het aangetrokken vermogen uit de Thuisborg obligatie wordt gebruikt om goed verkoopbare evenals langdurig verhuurde woningen aan te schaffen. Bovendien worden de financiële middelen eveneens geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de Nederlandse huizenmarkt. Thuisborg biedt steevast twee verschillende obligaties aan om tussen te kiezen.

Investering in diverse beleggingspanden

Het wordt voor potentiële investeerders een steeds grotere uitdaging om een geschikt beleggingspand te kunnen vinden op de Nederlandse markt. Vanuit dit gegeven heeft Thuisborg de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een geschikte oplossing voor haar relaties. Meer concreet biedt Thuisborg haar relaties de mogelijkheid om een direct rendement te kunnen realiseren van ongeveer 5 procent op het beleggingspand. Bovendien is er ook sprake van een indirect rendement onder de vorm van zomaar even 100 procent van de waardestijging waar het beleggingspand over beschikt. Wil je graag investeren? Dan kan je kiezen uit verschillende panden, namelijk:

 • Een appartement
 • Een tussenwoning
 • Een vrijstaand pand

Wanneer je wenst te investeren in een beleggingspand op de Nederlandse markt kan Thuisborg je daar op verschillende manieren bij helpen. Zo kan je bijvoorbeeld eigenaar worden van een pand met directe huurinkomsten, maar kan je ook kiezen voor een aankoop op termijn. In ieder geval, zou jij graag willen investeren in een beleggingspand op de Nederlandse markt? Dan zal je tot de vaststelling komen dat Thuisborg daarvoor als geschikte partner kan fungeren.

Een prima oplossing voor veel mensen

Voor zeer veel mensen geldt dat ze op zoek zijn naar mogelijkheden om de overwaarde van hun woning te kunnen verzilveren. Dat blijkt in de praktijk echter vaak niet zo eenvoudig te zijn als in eerste instantie verwacht. Thuisborg kan op dit vlak een uitstekende oplossing bieden aan mensen die zich in deze situatie bevinden. Ben jij eerder op zoek naar een toegankelijke manier om te kunnen investeren in de Nederlandse vastgoedmarkt? Ook dan ben je bij deze partij aan het juiste adres door ervoor te kiezen om een vastgoed obligatie te kopen.