Let op! Geld lenen kost geld

Qeld

Qeld
  • Leenbedrag van € 1.000 tot € 200.000
  • Looptijd van 6 tot 18 maanden
  • Dezelfde dag uitbetaald
  • Terugbetalen wanneer je wilt

Minimale criteria: Geen minimale jaaromzet en 1 maand actief

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Qeld Bedrijfsleningen
Website
https://www.qeld.com
Telefoon
020-8086084
E-mail
support@qeld.nl
Adres
Keizersgracht 391, 1016 EJ Amsterdam, Nederland
Laatste wijziging
20 november 2023

Kennismaking met Qeld

Qeld is een bekende aanbieder van zakelijke leningen. De kredietverstrekker maakt deel uit van Qred Företagslån AB. Het bedrijf staat onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthouder. Een vestiging van deze kredietverstrekker is terug te vinden in onze eigen hoofdstad Amsterdam. In het bijzonder staat ze erom bekend een bijzonder vlotte service aan te bieden aan ondernemers die snel over extra werkkapitaal willen kunnen beschikken.

Waarom zakelijk geld lenen bij Qeld?

Wanneer een bedrijf tegenwoordig op zoek gaat naar een zakelijke lening is de kans zeer groot dat deze daarbij tegen één of meerdere problemen of obstakels aan zal lopen. Om te beginnen is het bijvoorbeeld zo dat banken tegenwoordig zeer weigerachtig staan tegenover het verstrekken van zakelijke kredieten. Dat is echter niet alles. Daarnaast neemt de aanvraagprocedure doorgaans heel veel tijd in beslag. Qeld maakt zakelijk geld lenen niet alleen eenvoudig, maar bovendien ook overzichtelijk en flexibel. Zo heeft jouw bedrijf altijd de vereiste financiële middelen om verder te kunnen blijven groeien en de beschikking te hebben over een optimale cashflow.

Het aanvragen van een bedrijfslening bij Qeld is zeer eenvoudig. Bovendien neemt de aanvraagprocedure amper 1 minuut in beslag. Is jouw kredietaanvraag goedgekeurd en heb je het contract digitaal ondertekend? In dat geval kan je mogelijks dezelfde werkdag het geld nog op je bankrekening ontvangen. Ook indien je dus met andere woorden snel een bepaalde investering moet doen kan de zakelijke lening van Qeld daarvoor een oplossing bieden.

Wat is de Qeld-score van jouw bedrijf?

Voor elke kredietverstrekker geldt uiteraard dat deze over diens eigen werkwijze beschikt voor wat het evalueren van een kredietaanvraag betreft. Qeld vormt daar geen uitzondering op. Voor deze kredietverstrekker geldt dat ze elke aanvraag gaat beoordelen op basis van de zogenaamde Qeld-score die ze aan alle bedrijven toekent. Deze score wordt bepaald aan de hand van een groot aantal verschillende factoren. Uiteindelijk zullen het deze factoren zijn die onder meer de hoogte van de maandelijkse kost van je lening zullen bepalen. Deze is dus zeker en vast erg belangrijk.

Om je Qeld-score te kunnen bepalen is het mogelijk dat het team van deze kredietverstrekker je een aantal zaken of documenten gaat vragen. Het kan hierbij niet alleen gaan om (actuele) omzetcijfers, maar wat bovendien ook te denken van jaarverslagen evenals de bankafschriften van de voorbije drie maanden. Het aanleveren van alle gevraagde gegevens zorgt ervoor dat Qeld een uitgebreide kredietbeoordeling kan doen. Dat is nodig om tot een zo optimaal mogelijke kost voor jouw lening te komen. Hoe beter de cijfers, des te lager uiteraard de kost van je lening zal komen te liggen.

Wat zijn de kredietvoorwaarden?

Een Qeld zakelijke lening afsluiten is in eerste instantie mogelijk voor uiteenlopende bedragen. Het gaat hierbij om een kredietbedrag gaande van 1.000 euro tot zomaar even 200.000 euro. Op deze manier is het mogelijk om voor de meest uiteenlopende aankopen of investeringen een zakelijke lening bij Qeld aan te vragen. Er worden door deze kredietverstrekker verschillende mogelijkheden aangeboden om geld te kunnen lenen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door middel van een flexibele financiering zonder vaste looptijd, maar daarnaast kan je ook opteren voor een kortlopende zakelijke lening met een looptijd tot maximaal 18 maanden. Voor welke optie jij uiteindelijk gaat kiezen is uiteraard afhankelijk van je leendoel. Het spreekt voor zich dat de kosten evenals de geldende kredietvoorwaarden sterk afhankelijk kunnen zijn van het krediet van je keuze.

Geld lenen met betalingsachterstand

In bepaalde gevallen zal je tot de vaststelling komen dat je een zakelijke lening bij Qeld kan afsluiten wanneer er sprake is van een betalingsachterstand. Betalingsachterstanden hoeven dus eigenlijk geen echt obstakel te betekenen om een aanvraag goedgekeurd te krijgen. Voor elke kredietaanvraag geldt dat er telkens zeer specifiek wordt gekeken naar de situatie in kwestie en de onderneming die de aanvraag indient. Er wordt dus in tegenstelling tot bij de meeste andere kredietverstrekkers niet gewerkt volgens een voorgekauwde procedure die voor alle kredietaanvragen geldt.

Met welke kosten moet je rekening houden?

Ben je van plan om een zakelijke lening bij Qeld af te sluiten? Dan dien je er rekening mee te houden dat daar uiteraard altijd bepaalde kosten aan verbonden zijn. Zoals eerder op deze pagina reeds aangehaald wordt de hoogte van deze kosten bepaald door de Qeld-score waarover je beschikt. Hoe gunstiger jouw bedrijfsresultaten zijn en hoe beperkter het risico op wanbetaling is, des te lager de kosten voor je zakelijke lening bij Qeld doorgaans zullen komen te liggen.

Enerzijds is er dus de vaste prijs die per maand wordt gehanteerd en welke wordt bepaald aan de hand van de Qeld-score van je onderneming. Er zijn geen andere kosten waar je rekening mee dient te houden. Dit betekent dat je geen aandacht hoeft te besteden aan kosten zoals:

  • Aanvraagkosten
  • Afsluitkosten
  • Premie opslag

Wil je op een bepaald ogenblik extra aflossen van je Qeld zakelijke lening? Dan beschik je altijd over de mogelijkheid om dit te doen. Ook hiervoor geldt overigens dat er geen extra kosten worden aangerekend. Hou er rekening mee dat Qeld financieringen geen bindingstijd hebben. Het eerder (gedeeltelijk) aflossen van je lening zorgt er in de praktijk uiteraard voor dat je minder kosten zal moeten betalen op je zakelijke financiering.