Moss

Moss
 • Zakelijke betaalkaarten met volledige controle
 • Maak je factuurbeheer een stuk efficiënter
 • Budgetcontrole was nog nooit zo eenvoudig
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Nufin GmbH
Website
https://www.getmoss.com
Telefoon
020-2414803
E-mail
support@getmoss.com
Adres
Ziegelstraße 16, 10117 Berlijn, Duitsland
Laatste wijziging
22 november 2023

Welke mogelijkheden biedt Moss aan?

Wanneer je een duik neemt in het aanbod met mogelijkheden van Moss zal meteen duidelijk worden dat er op verschillende vlakken een niet onbelangrijke meerwaarde voor je bedrijf kan worden gecreëerd. Het productaanbod van dit bedrijf bestaat in ieder geval uit de volgende mogelijkheden:

 • Betaalkaarten
 • Factuurbeheer
 • Declaraties
 • Budgetcontrole
 • Boekhouding
 • Goedkeuringsflows

Er zijn in de praktijk verschillende problemen waar het merendeel van de bedrijven op de markt tegenaan lopen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat een vereiste, manuele tussenkomst er zomaar voor kan zorgen dat er fouten worden gemaakt. Deze fouten kunnen niet alleen lange tijd onder de radar blijven waardoor ze niet opgelost geraken, daarnaast kunnen ze je bedrijf ook veel geld kosten. De oplossingen van Moss bestaan erin om dergelijke problemen te voorkomen.

Betaalkaarten met volledige controle

In eerste instantie worden door Moss betaalkaarten aangeboden waarbij je als eigenaar van een onderneming kan rekenen op een complete controle. Voor medewerkers geldt dat ze over de mogelijkheid beschikken om snel en eenvoudig kaarten aan te vragen terwijl jij als eigenaar of verantwoordelijke van het bedrijf eenvoudig de uitgaven kan tracken. Dit gebeurt in niet alleen een gedetailleerd overzicht, maar bovendien ook realtime. Op deze manier kan je altijd de controle behouden over de zakelijke betaalkaarten die aan de medewerkers van je bedrijf worden verstrekt.

Vanuit de handige beheeromgeving waar je toegang tot krijgt van Moss is het mogelijk om meteen verschillende handelingen uit te voeren voor wat de verstrekte betaalkaart(en) betreft. Zo kan je niet alleen instant de limiet aanpassen, maar ook de kaart blokkeren of de PIN wijzigen.

Automatisch beheer van al je facturen

Het volledige facturatieproces staat er in de praktijk om bekend bedrijven ontzettend veel tijd, moeite en vaak ook geld te kosten. Dat kan anders. Door gebruik te maken van Moss factuurbeheer is het zo dat de software jou heel wat werk uit handen neemt. Denk hierbij concreet aan:

 • Het uitlezen van de factuurgegevens
 • Het invoeren van de facturen
 • Het klaarzetten van de facturen voor pre-accounting
 • De goedkeuring van facturen

Deze software maakt het bovendien eveneens mogelijk om zowel individuele facturen als volledige betaallijsten te exporteren. Deze kunnen vervolgens eenvoudig naar je online bankomgeving worden geüpload waarna de openstaande bedragen meteen vereffend kunnen worden.

Declaraties zijn niet langer tijdrovend

Het bekijken, controleren en vervolgens terugbetalen van declaraties die zijn ingediend door je medewerkers kan in de praktijk ontzettend veel tijd en moeite in beslag nemen. Bovendien is het zo dat ook het handmatig bijhouden van bonnetjes voor medewerkers vaak als onpraktisch en zelfs vervelend wordt bestempeld. Daar komt nu verandering in door gebruik te maken van de declaratiemogelijkheden die worden aangeboden door Moss. Declaraties kunnen vanaf nu zeer eenvoudig overal en wanneer je medewerkers dat willen worden ingegeven. Vervolgens houdt de software deze overzichtelijk bij en kunnen terugbetalingen slechts in enkele klikken gebeuren.

Nooit meer financiële verrassingen

Als bedrijf spreekt het voor zich dat je vaak een budget voorop dient te stellen voor verschillende zaken die gaande zijn of voor diverse investeringen die dienen te gebeuren. Dit kan er zomaar voor zorgen dat bepaalde vooropgestelde budgetten voor bepaalde zaken worden overschreden zonder dat je dat goed en wel beseft. Wanneer dat niet gebeurt voor één, maar wel voor meerdere zaken kunnen de uitgaven al snel behoorlijk de pan uit swingen. Dat kan niet echt de bedoeling zijn.

De budgetcontrole van Moss maakt het in de praktijk mogelijk om specifieke budgetten toe te wijzen voor verschillende doelen. Vervolgens kan in realtime bijgehouden worden hoeveel van het beoogde budget reeds werd benut en hoeveel er bijgevolg nog overblijft. Het spreekt voor zich dat vervelende, zakelijke financiële verrassingen op deze manier op efficiënte wijze voorkomen kunnen worden.

Moss maakt je boekhouding eenvoudiger

De mogelijkheden die door Moss worden aangeboden bieden ook op boekhoudkundig gebied tal van interessante voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je workflows te stroomlijnen, maar zorg je ook voor een altijd overzichtelijke boekhouding en kan je Moss verbinding laten maken met tal van andere systemen waar je mogelijks reeds gebruik van maakt. Op deze manier hoef je niet meteen afscheid te nemen van bestaande programma’s waar je gebruik van maakt (en die je ongetwijfeld reeds goed onder de knie hebt) terwijl je toch kan genieten van de indrukwekkende meerwaarde die de software van Moss aan de dag zal weten te leggen.

Behoud optimale controle met goedkeuringsflows

De Moss software maakt het tot slot eveneens mogelijk om goedkeuringsregels in te stellen voor allerhande uitgaven. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig bepalen welke medewerkers van je onderneming welk budget toegewezen krijgen. Bovendien kan er per budget ook een specifiek doel worden ingesteld. Is er binnen jouw onderneming sprake van verschillende teams? Dan kan je ook per team een bepaald budget toewijzen. Het opzetten van dit alles gebeurt ook bijzonder eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een naam in te voeren, de drempelbedragen aan te geven en de goedkeurders aan te wijzen. Vervolgens wordt de budgetcontrole binnen je bedrijf direct geoptimaliseerd! Is er controle nodig? Dan kan je ook deze eenvoudig uitvoeren.

Hoeveel bedragen de Moss kosten?

De Moss software staat erom bekend gemiddeld de productiviteit van finance teams met zo'n slordige 47 procent te verhogen. Dat is het gevolg van de ongeëvenaarde uitgaven controle die kan worden gerealiseerd. Bovendien is er ook sprake van een stevige, tijdbesparende automatisering door de naadloze integraties die worden aangeboden. Omdat er eigenlijk altijd op maat wordt gewerkt van het bedrijf in kwestie is het niet zo dat er standaard kosten worden aangerekend door Moss. Het beste kan je dan ook even contact opnemen met dit bedrijf om een offerte op maat te ontvangen. Net omdat er sprake is van maatwerk spreekt het voor zich dat er in de praktijk altijd een interessant voorstel kan worden gecreëerd geheel op maat van de wensen van jouw onderneming.