Frits

Frits
  • Persoonlijk hypotheekadvies, maar dan online
  • Ook een interessante hypotheek voor ZZP'ers
  • Ook je hypotheek oversluiten is mogelijk
 
Bezoek website
Geen samenwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Frits Financial Services B.V.
Website
https://www.ikbenfrits.nl
Telefoon
020-2358530
E-mail
hallo@ikbenfrits.nl
Adres
Science Park 608, 1098 XH Amsterdam, Nederland
Laatste wijziging
11 februari 2024

Wat kan Frits voor jou betekenen?

Het hypothecair krediet dat je voor je woning gaat afsluiten is ongetwijfeld de zwaarste lening die je in je leven aan zal gaan. Het spreekt dan ook voor zich dat je hier niet zomaar even snel overheen zal willen gaan. Het aanbod met hypothecaire leningen is op de Nederlandse markt door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Dit maakt het voor potentiële kredietnemers vaak vrij moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien. Het is net op dit vlak dat een onafhankelijke hypotheekadviseur als Frits je kan helpen. Door via Frits een vergelijking uit te laten voeren tussen de verschillende banken ben je namelijk altijd verzekerd van de voordeligste hypotheek tegen de interessantste voorwaarden.

Het eerste hypotheekgesprek bij Frits

Het traject richting het afsluiten van je hypotheek begint bij Frits met een eerste hypotheekgesprek. Wat dit betreft beschik je over de mogelijkheid om te bellen of te videobellen met jouw persoonlijke hypotheekadviseur. Gedurende het gesprek is het zo dat je gewoon mee kan kijken in jouw persoonlijke dashboard. Op deze manier kan je op zeer transparante wijze zien welke analyses evenals berekeningen er worden gemaakt. Ook is het mogelijk om deze berekeningen in een latere fase terug te kijken of zelf aan te passen. Het is voor Frits van belang dat er tijdens dit gesprek reeds zo concreet mogelijke afspraken worden gemaakt. Daarom wordt 80 procent reeds tijdens dit eerste gesprek besproken. Op deze manier gaat er ook niet onnodig veel tijd verloren.

Een echt interessante hypotheek vinden

Het gigantische aanbod met hypothecaire kredieten op de Nederlandse markt heeft ervoor gezorgd dat het voor potentiële kredietnemers een stuk lastiger is geworden om een echt interessante hypotheek te kunnen vinden. Zij zien immers vaak door de bomen het bos niet meer. Geldt dat ook voor jou? Dan kan een beroep doen op de diensten van een onafhankelijke hypotheekadviseur zoals Frits voor jou meer dan de moeite waard zijn. Op deze manier krijg je namelijk meteen een glashelder beeld van niet alleen de meest voordelige, maar ook de meest interessante hypothecaire kredieten op de markt die passen bij jouw financiële situatie. De kosten die je betaalt aan Frits zijn bovendien doorgaans verwaarloosbaar omdat je door de onafhankelijke vergelijking sowieso reeds heel wat kan besparen op de kosten van jouw toekomstige, hypothecaire lening.

Je hypotheek oversluiten? Dat kan!

Wat enkele jaren geleden voor jou de beste hypotheek was hoeft dat tegenwoordig niet per se meer te zijn, in tegendeel. Je hypotheek oversluiten kan op verschillende momenten dan ook als een interessante keuze worden bestempeld. Dit gezegd hebbende is het zo dat het oversluiten van een bestaande hypotheek ook altijd bepaalde kosten met zich meebrengt. Het is dan ook van cruciaal belang om grondig uit te zoeken of je ondanks deze kosten nog steeds kan rekenen op een voldoende aantrekkelijk financieel voordeel of niet. Ook dit is iets waar je op kan rekenen wanneer je een beroep doet op de mogelijkheden van Frits. De berekeningen en vergelijkingen die zij voor je uitvoert zullen immers altijd duidelijk aantonen of je financieel interessanter af bent door te oversluiten of niet. Op deze manier wordt voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

Hoeveel bedragen de kosten bij Frits?

Voor de werkzaamheden die Frits voor je uitvoert geldt dat er uiteraard bepaalde kosten in rekening zullen worden gebracht. Voor deze kosten geldt dat ze altijd zeer transparant aangegeven staan op de website. Dit betekent dat er nooit sprake is van onverwachte kosten. Is jouw situatie toch net wat complexer waardoor de hypotheekadviseur mogelijks toch heel wat meer werk heeft? Dan is het wel mogelijk dat er extra kosten worden aangerekend. Deze zullen altijd meteen kenbaar worden gemaakt. Zo wordt er altijd voor gezorgd dat vervelende verrassingen voorkomen kunnen worden.

In de basis is het zo dat er door Frits twee verschillende kosten worden gehanteerd. Voor mensen die voor het eerst een woning aan gaan kopen geldt dat ze kunnen rekenen op de laagst mogelijke kosten. Is er sprake van een extra woning of wil je graag je bestaande hypotheek oversluiten of verhogen? Dan gelden daarvoor iets hoger gelegen kosten. Controleer altijd hoeveel de actuele kosten bedragen die door Frits worden aangerekend voordat je met haar in zee gaat. Ben je lid van de Consumentenbond? Dan kan je doorgaans altijd rekenen op een korting ter waarde van 100 euro!

Ook hypotheekadvies voor ZZP’ers

Het vinden van hypotheekadvies op maat is voor ZZP'ers vaak een extra uitdaging. Dat is al helemaal het geval wanneer men het advies online wenst te krijgen. Frits beschikt over een specifieke tool die het mogelijk maakt om voor ZZP'ers te berekenen wat hun maximale hypotheek kan zijn. Wanneer men er vervolgens voor kiest om verder in zee te gaan met Frits kan er een persoonlijk gesprek met een adviseur worden geregeld. Voor deze adviseur geldt dat hij of zij gespecialiseerd is in ZZP'ers evenals de betreffende regelgeving. Op deze manier zijn ook ZZP’ers verzekerd van de beste service.

Online, persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies krijgen via het internet was lange tijd nagenoeg onmogelijk. Daar heeft Frits verandering in gebracht! Gewoon vanuit jouw luie zetel is het mogelijk om met de hulp van jouw persoonlijke hypotheekadviseur te zoeken naar de beste en tevens ook meest voordelige hypotheek voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar een interessant hypothecair krediet voor jouw eerste woning of voor bijvoorbeeld een vakantiehuis maakt daarbij geen verschil. Ben je een ZZP’er en is het voor jou lastiger om hypotheekadvies op maat te krijgen? Ook dan heeft Frits voor jou de perfecte oplossing in petto. Voordat je over gaat tot het afsluiten van een (nieuwe) hypotheek kan het dan ook zomaar interessant zijn om even een onafhankelijke vergelijking door Frits uit te laten voeren.