Finst

Finst
 • Eenvoudig investeren in de beste cryptomunten
 • Investeer tegen lage en zonder onverwachte kosten
 • Maak een keuze uit verschillende crypto bundels
 • Een prima oplossing voor passieve investeerders
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Finst B.V.
Website
https://finst.com
E-mail
support@finst.com
Adres
Herengracht 454, 1017 CA Amsterdam, Nederland
Laatste wijziging
17 november 2023

Hoe investeer je met Finst?

Finst is geen typische crypto broker of crypto exchange. Voor deze partij geldt dan ook dat ze ervoor heeft gekozen om investeringen in zogenaamde crypto bundels mogelijk te maken. Wanneer je het aanbod van deze partij van naderbij gaat bekijken zal je tot de vaststelling komen dat er een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende bundels uit de zogenaamde kernselectie. Wat deze bundels betreft kan je als investeerder een keuze maken tussen de volgende opties:

 • Een bundel waarmee je investeert in de top 2 cryptomunten op de markt (BTC & ETH)
 • Een top 5 crypto bundel waarmee je investeert in 75 procent van de cryptomarkt
 • Een top 10 crypto bundel waarmee je investeert in 79 procent van de cryptomarkt
 • Een top 25 crypto bundel waarmee je investeert in 84 procent van de cryptomarkt

Is het voor jou als investeerder dus met andere woorden van belang om vanaf het eerste moment te kunnen rekenen op zoveel mogelijk spreiding met je investering? Dan valt dit zeker te realiseren.

Op welke voordelen kan je rekenen?

De manier waarop investeren in crypto kan gebeuren is door Finst aardig op de schop gegaan. Bij het merendeel van de crypto partijen die op de markt zijn terug te vinden is het dan ook in de praktijk zo dat je gaat investeren in individuele cryptomunten. Dit betekent meer concreet dat je ofwel over een stevig budget dient te beschikken ofwel dat je het moet stellen met een (zeer) beperkte diversiteit. Investeren in crypto bij Finst zorgt er echter voor dat je kan rekenen op de volgende voordelen:

 • Investeren in crypto was nog nooit eerder zo eenvoudig
 • Het is een slimme en passieve manier van investeren
 • Je risico kan meteen op de gewenste manier worden gespreid

Finst maakt het mogelijk om in slechts één klik te investeren in een combinatie van cryptomunten die zijn gewogen naar marktkapitalisatie of deel uitmaken van een specifieke sector. Daarnaast geldt voor dit platform dat ze de verschillende bundels steeds up-to-date houden. Dit gebeurt door middel van een maandelijkse herbalancering.

Kies je voor een investering in crypto door middel van één van de crypto bundels die door Finst worden aangeboden? Dan ben je ook altijd verzekerd van een prima spreiding en dat vanaf het eerste moment. Dit is een zeer belangrijke meerwaarde welke mensen graag willen benutten.

Hoeveel bedragen de Finst kosten?

Wanneer je van plan bent om te gaan handelen met cryptomunten zal je tot de vaststelling komen dat er daarvoor altijd bepaalde kosten moeten worden betaald. Hoe hoog deze kosten precies zijn gelegen is sterk afhankelijk van de partij waar je een beroep op doet. Voor Finst geldt dat ze er bekend om staat zeer lage kosten te hanteren. De Finst kosten waar je in de praktijk rekening mee dient te houden hebben dan ook alleen betrekking tot de zogenaamde transactiekosten. Daarbij kan er worden vastgesteld dat er bij deze broker geen sprake is van:

 • Een extra spread
 • Opname- of stortingskosten
 • Inactiviteitskosten
 • Bewaarkosten

Naast het ontbreken van bovenstaande, mogelijke extra kosten geldt voor Finst eveneens dat ze geen minimum transactiebedrag vereist. Niet alleen liggen de kosten bij deze crypto partij heel wat lager dan bij de concurrentie het geval is, daarnaast hoef je ook geen rekening te houden met vervelende verrassingen. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap.

Hoe werkt investeren in crypto met Finst?

Voor veel mensen geldt dat ze graag willen investeren in crypto. Daarbij is het voor hen echter van belang om dit te kunnen doen op een veilige en betrouwbare manier zonder dat men daarbij rekening dient te houden met torenhoge kosten. De mogelijkheden die we in deze Finst review voor jou op een rijtje hebben gezet maken al duidelijk dat Finst je op verschillende vlakken prima van dienst kan zijn. Investeren in crypto via deze partij werkt dan ook als volgt:

 • Open binnen de 5 minuten een account bij Finst
 • Stort een bedrag naar keuze (geen minimumbedrag vereist)
 • Koop met slechts één klik de bundel van je keuze
 • Je investeringen worden door Finst up-to-date gehouden

Voor heel wat mensen geldt dat ze meer dan ooit vooral op zoek zijn naar mogelijkheden om zo passief mogelijk te kunnen investeren in de cryptomarkt. Geldt dat ook voor jou? Dan zouden de mogelijkheden die Finst voor jou in petto heeft zomaar eens erg interessant kunnen zijn.

Open een gratis account bij Finst!

Heeft de informatie in deze Finst review jouw interesse in dit platform ook aangewakkerd? Dan bestaat de kans dat je er uiteraard voor zal willen kiezen om ook bij deze partij aan de slag te gaan. Dit kan eenvoudig en bovendien ook geheel vrijblijvend gebeuren. Het openen van een account bij Finst is namelijk volledig gratis. Wil je vervolgens graag een bepaalde investering doen in crypto? Dan dien je daarvoor geen rekening te houden met een bepaald minimumbedrag.

Finst staat bekend als een uitermate betrouwbare partij welke is geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Ze beschikt bovendien over toonaangevende beveiligings- evenals compliancestandaarden. Loop je op een bepaald ogenblik tegen een probleem aan of word je geconfronteerd met een specifieke vraag? Dan kan je daarvoor altijd terecht bij de deskundige klantenservice van Finst. Voor deze klantenservice geldt overigens dat ze zowel in het Nederlands als in het Engels bereikbaar is.

In ieder geval, wil je graag goed gespreid, eenvoudig en voordelig in de cryptomarkt investeren? Dan kan een gratis account openen bij Finst mogelijks voor jou het overwegen waard zijn!