Evi van Lanschot

Evi van Lanschot
  • Beleggen volgens je eigen risicoprofiel
  • Beheer je beleggingen mobiel of in Mijn Evi
  • Vermogensregie op maat van jouw situatie
 
Bezoek website
Geen samenwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Van Lanschot Kempen N.V.
Website
https://www.evivanlanschot.nl
Telefoon
0800-2902900
E-mail
info@evivanlanschot.nl
Adres
Leonardo da Vinciplein 60, 5223 DR 's-Hertogenbosch, Nederland
Laatste wijziging
17 november 2023

Beleggen bij Evi van Lanschot

Evi van Lanschot fungeert als een soort van online beleggingscoach. Beleggen doe je bij deze partij met de expertise van de vermogensbeheerders en dat helemaal online. Het aanbod met beleggingsmogelijkheden bij Evi van Lanschot is niet alleen uitgebreid, maar bovendien ook zeer flexibel. Zo heb je altijd de toegang en controle over je beleggingen in de Mijn Evi omgeving of in de mobiele applicatie. Je geld is bovendien vrij opneembaar en je kan ook beleggen met maandelijkse inleggingen. Dit zorgt ervoor dat ook mensen met slechts een beperkt budget toch de mogelijkheid hebben om te beleggen bij Evi van Lanschot. Wil je niet alleen beleggen, maar zou je ook graag op een financieel interessante manier een spaarbuffer voor onverwachte situaties willen aanleggen? Dan kan de Evi spaarrekening die je automatisch krijgt bij een beleggingsrekening je daarbij helpen.

Keuze uit verschillende beleggingsopties

Bij Evi van Lanschot kan je in eerste instantie een keuze maken tussen drie verschillende beleggingsmogelijkheden. Het gaat hierbij dan meer bepaald om de onderstaande:

  • Evi Beheer
  • Evi4Kids
  • Evi Go

Indien je kiest voor de Evi Beheer formule zullen er eerst 15 vragen worden gesteld. Op basis van de antwoorden op deze vragen zullen vervolgens de beleggingswensen geïnventariseerd worden. Je zal vervolgens een beleggingsvoorstel ontvangen. Is dit voorstel voor jou niet helemaal duidelijk? Dan zullen de vermogensbeheerders van Evi van Lanschot jouw eventuele vragen met alle plezier beantwoorden.

Beleggen bij Evi van Lanschot is ook mogelijk voor je kinderen. In dit geval kies je voor de Evi4kids formule. Instappen is bij deze formule reeds mogelijk vanaf een bedrag van 1.000 euro. Je kan kiezen voor een éénmalige storting van een groter bedrag, maar daarnaast is het ook mogelijk om periodiek in te leggen via een vaste tegenrekening.

Eenvoudig beleggen met Evi Go

Wil je graag kunnen beleggen op de meest eenvoudige manier? Dan is dat mogelijk met Evi Go. In slechts drie stappen kan je van start gaan. Het spreekt voor zich dat de beleggingen steeds gebeuren op basis van het risicoprofiel dat je voor jezelf hebt vooropgesteld. Vervolgens zorgt Evi van Lanschot ervoor dat je inleg zal worden belegd in het gekozen Evi Fonds.

Met Evi pensioenbeleggen voor later

Buiten de bovenstaande beleggingsmogelijkheden is het zo dat je ook kan kiezen voor Evi Pensioenbeleggen. Op deze manier kan je individueel pensioen opbouwen onder de derde pijler met fiscaal voordeel. Daarnaast is er sprake van een automatische risicoafbouw naarmate de pensioenleeftijd dichterbij komt. Daarnaast kan je altijd rekenen op een persoonlijke intake evenals begeleiding zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Beginnen met Evi Pensioenbeleggen wordt geregeld binnen 10 minuten en dat kan volledig online gebeuren. De inleg die je doet kan ook bij deze formule op twee verschillende manieren gebeuren. Zo kan je kiezen voor een éénmalige inleg of voor een inleg in termijnen. De inleg kan ook niet alleen gebeuren door middel van een bankoverschrijving, maar ook met behulp van bijvoorbeeld iDeal. Voor mensen die op zoek zijn naar een belastingtechnisch interessante manier om te beleggen voor hun pensioen kan de keuze voor Evi Pensioenbeleggen al vrij snel zijn gemaakt.

Sparen op de Evi Spaarrekening

Kies je voor het openen van een beleggingsrekening bij Evi van Lanschot? Dan krijg je meteen ook de beschikking over een spaarrekening. Op deze manier kan je profiteren van het beste van twee werelden. Zo kan je beleggen met een aantrekkelijk rendement, maar hoeft het geld dat je liever niet wil beleggen ook niet stil te blijven staan. Op de spaarbuffer die wordt aangehouden ontvang je altijd een marktconforme rente. Hoeveel deze exact bedraagt kan je beter even controleren op het moment van afsluiten. Tevens interessant om te weten is dat de beide rekeningen die je bij Evi kan afsluiten perfect samen kunnen worden gebruikt. Zo kan je niet alleen een spaarbuffer aanhouden op je Evi spaarrekening, maar kan je ook de inleg voor je beleggingen vanaf deze rekening regelen.

Vermogensregie op maat bij Evi

Voor mensen geldt dat ze op verschillende momenten in hun leven behoeften kunnen hebben aan vermogensregie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de situatie waarin je graag een schenking wil doen of wat te denken van het moment waarop je een erfenis ontvangt of een nalatenschap wenst te regelen? In al deze gevallen kan je een beroep doen op de expertise van Evi van Lanschot.

Focus op duurzaam vermogensbeheer

Bij Evi van Lanschot beleggen betekent dat je kiest voor duurzaam vermogensbeheer. In de eerste plaats wordt er door deze vermogensbeheerder rekening gehouden met de zogenaamde ESG-principes milieu, mens en bestuur. Er wordt gecontroleerd of deze principes daadwerkelijk zijn geïntegreerd in het beleggingsbeleid van de organisaties waarin men overweegt om te investeren. Bovendien is het zo dat er sprake is van een aantal uitsluitingscriteria. Op deze manier kunnen beleggers bij Evi er zeker van zijn dat ze kiezen voor een echt duurzame belegging.

Eenvoudig overstappen naar Evi

Beschik je reeds over één of meerdere beleggingen, maar wil je deze graag overbrengen naar een nieuwe partij? Ook daar kan de expertise van Evi je bij helpen. De Evi Overstapservice zorgt er immers voor dat je niet alleen eenvoudig, maar bovendien ook op een veilige manier kan overstappen. Hierbij krijg je de beschikking over een vaste contactpersoon en ontvang je persoonlijke begeleiding bij iedere stap die wordt gemaakt. Bovendien is het zo dat overstapkosten tot een maximum van 500 euro door Evi vergoed zullen worden. Je dient er wel rekening mee te houden dat het vergoed krijgen van deze transactiekosten uitsluitend geldt voor nieuwe klanten.