BUNNI

BUNNI
 • Gratis proefperiode van één maand
 • Efficiënte aangiftehulp voor belastingaangifte
 • Software van ZZP'ers voor ZZP'ers
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
BUNNI B.V.
Website
https://bunni.nl
Telefoon
026-2340646
E-mail
hallo@bunni.nl
Adres
Impact 2, 6921 RZ Duiven, Nederland
Laatste wijziging
12 maart 2024

Eerste kennismaking met BUNNI

BUNNI is online boekhoudsoftware welke in het leven is geroepen voor zelfstandige ondernemers of ZZP'ers. Door gebruik te maken van deze software wordt het in één klap mogelijk om het voeren van je boekhouding een behoorlijk stuk eenvoudiger te maken. Dat is het gevolg van de aanwezigheid van verschillende handige functies die door jou benut kunnen worden. Enkele van de mogelijkheden die deze software met zich meebrengt zijn onder meer:

 • Urenregistratie
 • Projectbeheer
 • Rittenregistratie

Wanneer we een blik werpen op de verschillende functionaliteiten die BUNNI aanbiedt wordt meteen duidelijk dat deze een behoorlijk stuk uitgebreider zijn in vergelijking met menig aantal andere programma’s op de markt. Wil je dit graag even zelf ondervinden zonder dat je meteen vasthangt aan een abonnement? Ook dat is geen probleem. BUNNI maakt het immers mogelijk om haar software gedurende één maand helemaal gratis uit te proberen!

BUNNI gratis één maand uitproberen

Indien je graag kennis wil maken met de verschillende mogelijkheden die het BUNNI platform met zich meebrengt zal je vast kunnen stellen dat je deze gedurende één maand gratis kan uitproberen. Op deze manier kan je geheel kosteloos bepalen of de software aansluit op je verwachtingen of niet. De proefperiode van één maand stopt overigens automatisch. Je hoeft dus helemaal niets zelf op te zeggen. Voor de proefperiode geldt dus ook dat ze niet automatisch wordt omgezet in een betalend abonnement. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

Ruim aanbod aan mogelijkheden

Kiezen voor de BUNNI facturatie- en boekhoudsoftware betekent dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante functies en mogelijkheden. In eerste instantie zijn er uiteraard de boekhoudfuncties. Deze maken het mogelijk om eenvoudig je financiën bij te houden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je inkomsten en uitgaven nauwkeurig bij te houden waardoor je altijd over een duidelijk beeld beschikt van jouw financiële situatie. Andere functionaliteiten waar je bij het gebruik van de BUNNI software op kan rekenen zijn onder meer de volgende:

 • Het registreren van gepresteerde werkuren
 • Het bijhouden van de uitgevoerde ritten
 • Het verwerken van offertes en facturen
 • Hulp bij belastingaangifte

Onder meer de aangiftehulp waarvan sprake is bij de BUNNI pakketten zorgt ervoor dat je kan rekenen op een aantal zeer interessante voordelen. Deze aangiftehulp zorgt ervoor dat het indienen van je belastingaangifte een behoorlijk stuk vlotter kan gebeuren waardoor de deadline voor het indienen van de aangifte eigenlijk nooit meer in het gedrang zal komen.

Zeer uitgebreide rittenregistratie

Eén van de zaken waar bij menig aantal boekhoudprogramma’s op de markt eerder beperkte aandacht aan wordt besteed is de rittenregistratie. Toch spreekt het voor zich dat dit voor ZZP’ers een bijzonder belangrijk gegeven is. Door te kiezen voor de BUNNI software is dit iets waar je, je beslist geen zorgen meer over hoeft te maken. Deze software voorziet je immers van een zeer uitgebreide rittenregistratie waarbij je kan rekenen op de onderstaande functionaliteiten:

 • De afstand wordt voor jou berekend en bijgehouden
 • Favoriete adressen kunnen door de software onthouden worden
 • Je kan ritten koppelen aan projecten
 • Exporteer in één klik alle ritten

Het uitvoeren van zakelijke ritten met een privéwagen zorgt er in de praktijk voor dat je als ondernemer aanspraak kan maken op bepaalde belastingvoordelen. Het bijhouden van dergelijke ritten wil in de praktijk wel eens een behoorlijke uitdaging vormen. Door gebruik te maken van de BUNNI rittenregistratie wordt dat echter absoluut kinderspel.

Ook geschikt voor andere bedrijfsvormen

Voor de BUNNI software geldt dat ze is gemaakt door ZZP'ers voor ZZP'ers. Dit gezegd hebbende hoeft dat zeker niet te betekenen dat andere bedrijfsvormen geen gebruik kunnen maken van deze software, in tegendeel. Steeds meer verenigingen, maar ook stichtingen en zelfs VOF's en BV's maken gebruik van de BUNNI software. Dit vooral omdat ze op zoek zijn naar software die het mogelijk maakt om hun boekhouding op een eenvoudige, efficiënte en voordelige manier te kunnen beheren. De software van BUNNI blijkt dan vaak een meer dan prima keuze te zijn.

Welke mogelijkheden biedt de mobiele app?

Het bijhouden van de facturatie en boekhouding gebeurt vandaag de dag niet langer uitsluitend op kantoor. Eigenlijk willen ondernemers vaak de mogelijkheid hebben om dit overal en altijd te kunnen doen. Dat maakt BUNNI zonder probleem mogelijk. Met de BUNNI mobiele app kan je op moment van schrijven van deze BUNNI review reeds rekenen op een aantal zeer interessante mogelijkheden en voordelen. Denk hierbij meer bepaald aan:

 • Het inscannen van bonnetjes met de camera van je smartphone
 • Het bijhouden van de gepresteerde uren middels urenregistratie
 • Het aanmaken van nieuwe facturen vanuit de app

In de BUNNI app zijn bovendien ook tal van extra handige functionaliteiten terug te vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor het instellen van een timer. Middels een dergelijke timer is het mogelijk om bij te houden hoeveel tijd je aan een specifieke opdracht besteedt. Zo kunnen zowel jij als je klant er zeker van zijn dat er altijd sprake is van een correcte facturatie.

Een prima boekhoudpakket voor ZZP’ers

BUNNI boekhouden maakt het voor (onder meer) ZZP’ers mogelijk om het voeren van hun boekhouding een behoorlijk stuk eenvoudiger te maken. Niet alleen de software op zich, maar ook de mobiele app maken het mogelijk om ontzettend veel verschillende zaken bij te houden die ontzettend relevant kunnen zijn voor de boekhouding van jouw onderneming.

BUNNI is zo overtuigd van de mogelijkheden en het gebruiksgemak van haar software dat ze al haar nieuwe gebruikers een proefperiode aanbiedt van één maand. Op deze manier beschik je over meer dan voldoende tijd om voor jezelf uit te maken of deze handige boekhoudsoftware ook voor jouw bedrijf een meerwaarde kan betekenen of niet. Kies je uiteindelijk voor het afsluiten van een betalend abonnement? Overweeg dan ook om een levenslange licentie aan te kopen. Op die manier kan je de kostprijs van dit boekhoudpakket immers nog stevig drukken!