Let op! Geld lenen kost geld

Bondora

Bondora
 • Beleggen bij Bondora vanaf 1 euro
 • Flexibel geld lenen tot 7.000 euro
 • Leningen zonder zekerheidsstelling
 
Bezoek website
Geen samenwerking

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Bondora AS
Website
https://www.bondora.nl
E-mail
klantendienst@bondora.com
Adres
A. H. Tammsaare tee 56, 11316 Tallinn, Estland
Laatste wijziging
16 november 2023

Welke mogelijkheden biedt Bondora jou?

Bondora is een financiële onderneming die haar klanten eigenlijk twee verschillende mogelijkheden aanbiedt. In eerste instantie biedt ze potentiële kredietnemers bijvoorbeeld de mogelijkheid om een flexibele lening af te sluiten. Bij een dergelijke lening is er sprake van een maximaal kredietbedrag oplopend tot zomaar even 7.000 euro. Kenmerkend voor het krediet dat door Bondora wordt verstrekt is dat ze beschikt over de meest flexibele kredietvoorwaarden. Dit heeft als gevolg dat iedereen eigenlijk moeiteloos over de mogelijkheid beschikt om ze af te sluiten.

Niet alleen mensen die graag (flexibel) geld willen lenen zijn bij Bondora aan het juiste adres. Dat geldt immers eveneens voor mensen die op zoek zijn naar een manier om een gedeelte van hun vermogen te kunnen beleggen. Voor deze financiële instelling geldt dan ook in de praktijk dat ze mensen eveneens de mogelijkheid biedt om geheel automatisch te investeren. Hiervoor is bovendien ook helemaal geen groot budget vereist, in tegendeel. Beleggen via Bondora kan al vanaf 1 euro!

Flexibele leningen tot 7.000 euro

In eerste instantie biedt Bondora mensen dus de mogelijkheid om geld te lenen. Dit gebeurt door middel van een flexibele lening waarbij je rekening dient te houden met twee specifieke voorwaarden. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

 • Er kan een geldbedrag worden geleend tussen de 1.000 & 7.000 euro
 • De looptijd van het krediet moet tussen de 3 en 60 maanden zijn gelegen

Eveneens kenmerken voor de leningen van Bondora is dat ze worden verstrekt zonder zekerheidsstelling. Daarnaast is het voor veel mensen een behoorlijke doorn in het oog dat ze bij het aanvragen van een bepaalde lening altijd rekening dienen te houden met een zeer lange aanvraagperiode. Dat is niet het geval wanneer je geld gaat lenen bij deze kredietverstrekker. Sterker nog, na goedkeuring kan je het aangevraagde kredietbedrag dezelfde dag nog op je rekening krijgen!

Snelle en eenvoudige aanvraagprocedure

Wil je graag geld lenen bij Bondora? Dan zal je tot de vaststelling komen dat dit ontzettend eenvoudig kan gebeuren. De volledige aanvraagprocedure kan bovendien gewoon op de website van de kredietverstrekker gebeuren. Het proces dat moet worden doorlopen ziet er als volgt uit:

 • Verifieer je identiteit
 • Kies een voor jou passende kredietofferte
 • E-onderteken het contract en ontvang je kredietbedrag

Het zeer eenvoudige en vooral erg snelle aanvraagproces van Bondora zorgt er in de praktijk voor dat haar leningen voor zeer veel mensen een interessante oplossing kunnen bieden. Ben jij dus met andere woorden niet te vinden voor de lange aanvraagprocedure waar je doorgaans rekening mee dient te houden bij traditionele banken? Dan zal je tot de vaststelling komen dat het kunnen aanvragen van een snelle en bovendien zeer flexibele lening bij Bondora een verademing kan zijn.

Duidelijke kosten zonder verrassingen

De kosten waar je bij Bondora mee wordt geconfronteerd bij het afsluiten van een lening zijn meteen van bij de start duidelijk. Het zogenaamde JKP wordt dan ook glashelder gecommuniceerd. De flexibiliteit van de kredietvoorwaarden komt bovendien onder meer tot uiting in het feit dat er geen extra kosten verbonden zijn aan eventuele vroegtijdige aflossingen die je wenst uit te voeren. Wil je dus met andere woorden graag sneller dan oorspronkelijk overeengekomen (extra) aflossingen doen van je krediet? Dan behoort dat altijd zonder extra kosten tot de mogelijkheden.

Automatisch beleggen vanaf slechts 1 euro

Bondora biedt potentiële kredietnemers dus in eerste instantie de mogelijkheid om een flexibele, interessante lening af te kunnen sluiten. Dit is echter nog niet alles. Daarnaast is het zo dat je bij deze partij ook aan het juiste adres bent voor toegankelijke, automatische investeringen. In slechts enkele klikken is het mogelijk om geheel automatisch te investeren tegen een doorgaans marktconform rendement op jaarbasis. Het mooie van dit alles? Beleggen kan al vanaf slechts 1 euro!

Voor heel wat mensen geldt dat ze graag op een zo passief mogelijke manier willen beleggen. Uiteraard zijn er hier door de jaren heen verschillende mogelijkheden voor op de markt verschenen. Dit gezegd hebbende blijken lang niet al deze mogelijkheden even goed de vooropgestelde verwachtingen in te lossen. Kiezen voor de Go & Grow Unlimited beleggingsmogelijkheid van Bondora zorgt er in de praktijk voor dat je op een eenvoudige en bovendien ook interessante manier kan profiteren van een aantrekkelijk rendement op je belegde vermogen.

De voordelen van beleggen via Bondora

Voor heel wat mensen die graag geld zouden willen lenen op een snelle en flexibele manier geldt dat ze door de jaren heen al blind hebben gekozen voor de diensten van Bondora. Dit zo getuige de Bondora ervaringen vaak ook nog eens tot volle tevredenheid. Dit gezegd hebbende is het van cruciaal belang om ook even te kijken naar de voordelen die automatisch beleggen via deze partij met zich mee kan brengen. De belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen zijn de volgende:

 • Je kan aanspraak maken op tot wel 4 procent rendement op jaarbasis
 • Er is sprake van een snelle liquiditeit omdat geld afhalingen altijd mogelijk zijn
 • Je bent verzekerd van een uitstekende, goed gediversifieerde portefeuille
 • Je betaalt alleen belastingen over het bedrag dat je opneemt
 • Er zijn geen jaarlijkse beheerskosten van toepassing

Interessant om weten is dat iedereen bij Bondora over de mogelijkheid beschikt om zijn of haar kapitaal te beleggen of te investeren. Er is dus met andere woorden geen voorafgaande ervaring vereist. Ben je dus met andere woorden een absolute beginner die zijn of haar eerste stappen zet in de wondere beleggerswereld? Ook dan kan je perfect gebruikmaken van de volledige geautomatiseerde mogelijkheden waar deze partij over beschikt.