e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl
 • Complete boekhoudsoftware voor elke ondernemer
 • Automatische BTW-aangifte mogelijk
 • Keuze uit twee verschillende abonnementen
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
SkillSource B.V.
Website
https://www.e-boekhouden.nl
Telefoon
088-6500200
E-mail
support@e-boekhouden.nl
Adres
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH Geldrop, Nederland
Laatste wijziging
27 januari 2024

Kennismaking met e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een boekhoudprogramma welke op de markt werd geïntroduceerd in het jaar 2002. Dit betekent dat ze reeds heel wat jaren meedraait op de boekhoudsoftwaremarkt. Niet alleen heel wat boekhouders, maar ook een groot aantal ondernemers hebben er door de jaren heen voor gekozen om gebruik te gaan maken van deze software. Voor e-Boekhouden.nl geldt dan ook dat ze het mogelijk maakt om relatief eenvoudig je volledige boekhouding te realiseren en op orde te houden. Daarbij is het zo dat je onder meer gebruik kan maken van de volgende mogelijkheden:

 • Het versturen van facturen
 • Het inboeken van de facturen
 • Betalingen verwerken
 • Een duidelijk inzicht krijgen in de balans en de winst- en verliesrekening

Kenmerkend voor de e-Boekhouden.nl software is onder meer dat er heel wat verschillende zaken geautomatiseerd kunnen worden. Op deze manier kan je als gebruiker rekenen op een extra tijdswinst. Dit geldt bijvoorbeeld niet alleen voor de mogelijkheid om automatisch facturen in te boeken, daarnaast kan je ook een directe koppeling realiseren met je bank. Buiten de standaard functionaliteiten is het zo dat e-Boekhouden.nl nog heel wat extra functies aanbiedt die er stuk voor stuk voor zorgen dat het voeren van een complete boekhouding nog eenvoudiger wordt gemaakt.

Ruim aanbod aan extra functionaliteiten

Wanneer je gebruik gaat maken van de software van e-Boekhouden.nl zal meteen duidelijk worden dat er naast de basisfuncties ook nog tal van extra mogelijkheden worden aangeboden. Zo kan je niet alleen facturen opmaken en versturen, wat bovendien ook te denken van offertes? Bovendien is het zo dat er eveneens sprake is van allerhande extra koppelingen en wat bovendien ook te denken van:

 • Urenregistratie
 • Het uitvoeren van BTW-aangiftes
 • Een doorgedreven relatiebeheer

Naast bovenstaande is het zo dat je door gebruik te maken van het e-Boekhouden.nl pakket ook nog eens de beschikking krijgt over een zeer handige app. Deze maakt het mogelijk om de boekhouding van je bedrijf ‘on the go’ niet alleen te controleren, maar ook bij te werken wanneer je dat wenst.

Eenvoudige verwerking van facturen

Het spreekt voor zich dat e-Boekhouden.nl het mogelijk maakt om facturen op te maken in de huisstijl van je onderneming. Wanneer dat is gebeurd kunnen deze vervolgens meteen worden doorgestuurd naar je klanten. De klant kan de factuur meteen betalen middels een automatisch incasso of door gebruik te maken van een handige betaallink. Uiteraard is het ook mogelijk voor de klant om ervoor te kiezen om de betaling gewoon manueel uit te gaan voeren. Is er sprake van terugkerende facturen omdat je bijvoorbeeld abonnementen aanbiedt aan je klanten? Dan geldt ook hiervoor dat ze eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Hou eenvoudig gewerkte uren bij

Heel wat werkzaamheden gebeuren vandaag de dag op projectbasis. In een dergelijke situatie is het vanzelfsprekend dat het erg belangrijk is om je uren goed bij te kunnen houden. Dat wordt zeer eenvoudig mogelijk gemaakt door e-Boekhouden.nl. Hier wordt voor gezorgd door de aanwezigheid van een handige urenmodule. Niet alleen online, maar ook in de mobiele e-Boekhouden.nl is het mogelijk om eenvoudig en efficiënt alle gewerkte uren bij te houden. Wanneer je project is afgerond kan je vanuit de software ook meteen de gepresteerde werkuren laten factureren.

Hoeveel bedragen de e-Boekhouden.nl kosten?

Voordat je gebruik gaat maken van e-Boekhouden.nl is het vanzelfsprekend dat je een goed beeld zal willen hebben van de kosten die hieraan verbonden zijn. Wat deze kosten betreft is het zo dat we een onderscheid maken bij deze partij tussen twee verschillende soorten abonnementen, namelijk:

 • Een ZZP-pakket voor 9,95 euro per maand
 • Een standaard pakket voor 14,50 euro per maand

Kies je voor het ZZP-pakket? Dan dien je er vooral rekening mee te houden dat er slechts sprake is van maximaal 240 boekingen per jaar. Deze limiet vervalt wanneer je kiest voor het standaard pakket. Let wel, het is een beetje opvallend dat factureren niet standaard mogelijk is wanneer je kiest voor het standaard pakket van e-Boekhouden.nl. Wil je ook onbeperkt facturen en offertes kunnen maken? Dan stijgt de kostprijs van het abonnement op moment van schrijven tot 24 euro per maand. Voor beide abonnementen geldt wel dat je ze kosteloos en vrijblijvend kan uitproberen.

15 maanden gratis voor starters!

Voor starters kan het van cruciaal belang zijn om de vaste kosten in het begin zoveel mogelijk binnen de perken te houden. Dat heeft e-Boekhouden.nl goed begrepen. Voor startende ondernemers geldt dan ook dat ze zomaar even gedurende een periode van 15 maanden helemaal gratis gebruik kunnen maken van e-boekhouden. Vervolgens is het helemaal aan jou om te kiezen of je verder gebruik gaat maken van deze software of niet. Het feit dat er een dergelijke mogelijkheid wordt aangeboden door e-Boekhouden.nl wordt in de praktijk uiteraard zeker en vast sterk gewaardeerd.

Speciaal aanbod voor verenigingen

Voor e-Boekhouden.nl geldt dat ze zich duidelijk focust op tal van verschillende groepen. Zo kunnen niet alleen ondernemers en accountants gebruikmaken van de mogelijkheden van deze software, maar zijn er ook speciale pakketten beschikbaar voor verenigingen. Ook voor deze partijen geldt dat ze over de mogelijkheid beschikken om een keuze te maken tussen twee opties, namelijk:

 • Boekhouden
 • Ledenadministratie

Ook voor verenigingen die op zoek zijn naar een manier om hun administratie een flink stuk eenvoudiger te maken kan e-Boekhouden.nl dus een efficiënte, interessante oplossing betekenen.

Automatische verwerking banktransacties

Een belangrijk deel van de kracht van een boekhoudprogramma is terug te vinden in de mogelijkheden op vlak van automatisering die ze aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor e-Boekhouden.nl. Voor deze software geldt dat ze het onder meer mogelijk maakt om automatisch banktransacties te verwerken. Dit betekent dat je in de praktijk niet manueel alle betalingen dient na te lopen welke je hebt ontvangen om aan te merken welke facturen er reeds zijn voldaan en welke nog niet. Voor e-Boekhouden.nl geldt dat ze op een groot aantal verschillende gebieden automatisering van processen mogelijk maakt waardoor het voeren van de boekhouding van jouw bedrijf nog nooit eerder zo eenvoudig was. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog jouw gratis proefperiode aan!