Dyme

Dyme
  • Al je inkomsten en uitgaven op één plek
  • Kies eenvoudig voor goedkopere abonnementen
  • Niet gebruikte abonnementen zeg je eenvoudig op
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Dyme B.V.
Website
https://dyme.app
E-mail
support@dyme.app
Adres
Amstel 228, 1017 AK Amsterdam, Nederland
Laatste wijziging
27 januari 2024

Hoe werkt de Dyme app?

Financiële experten benadrukken reeds vele jaren dat het bijhouden van een huishoudboekje voor elk gezin in Nederland als een absolute must kan worden bestempeld. Enkel en alleen op die manier is het immers mogelijk om alle inkomsten en uitgaven waarover je beschikt grondig in beeld te brengen. Bijgevolg kan je op die manier ook eenvoudig bepalen op welke vlakken er kan worden bespaard. Dit gezegd hebbende zien veel mensen een beetje op tegen het opstellen en bijhouden van een dergelijk boekje. Dat is nergens voor nodig. Met de Dyme app zorg je er namelijk voor dat het merendeel van het werk uit handen kan worden genomen. Zo profiteer je van alle voordelen van een huishoudboekje zonder dat je daar zelf veel tijd en energie voor moet investeren.

De Dyme app is een mobiele applicatie welke zowel beschikbaar is voor iOS als voor Android toestellen. Door gebruik te maken van deze mobiele app wordt het onder meer mogelijk om al jouw uitgaven in beeld te brengen. Dit kan op de meest overzichtelijke en meest nauwkeurige manier gebeuren omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende categorieën. Deze app is echter zoveel meer dan alleen maar een huishoudboekje. Ze maakt het immers ook op verschillende manieren mogelijk om direct te besparen. Is er bij een bepaalde aanbieder sprake van een extra interessante korting op een abonnement waarover je beschikt? Dan kan je deze korting eenvoudig benutten.

Keuze uit verschillende abonnementen

Gebruikmaken van de Dyme app kan op tal van verschillende manieren gebeuren. Dit betekent concreet dat je als gebruiker een keuze kan maken tussen drie verschillende abonnementen:

  • Dyme Basic
  • Dyme Silver
  • Dyme Gold

Wanneer je kiest voor het Basic abonnement zal je kunnen vaststellen dat je (zoals de naam reeds aangeeft) uitsluitend gebruik zal kunnen maken van de basisfunctionaliteiten waar deze app over beschikt. Wil je graag kunnen rekenen op nog meer functionaliteiten? Dan is het mogelijk om te kiezen voor één van de betalende abonnementen. Hierbij dien je op moment van schrijven rekening te houden met de onderstaande kosten die in rekening kunnen worden gebracht:

  • Een maandelijkse kost van 6,99 euro voor Dyme Silver
  • Een maandelijkse kost van 9,99 euro voor Dyme Gold

Indien je meteen voor een volledig jaar betaalt kan je daarbij aanspraak maken op een interessante korting. Zo wordt de jaarprijs voor Dyme Silver dan 44,99 euro terwijl je Dyme Gold voor een jaar kan gebruiken voor een prijs van 59,99 euro. Ondanks het feit dat de meerwaarde die de betalende abonnementen met zich meebrengen zeker niet onaanzienlijk is spreekt het voor zich dat het feit dat hier een abonnementsbijdrage voor wordt aangerekend een beetje haaks staat op het principe van deze app. Hoe dan ook is het afsluiten van zo’n abonnement dus zeker niet verplicht.

Waarom kiezen voor een betalend abonnement?

Welke meerwaarde bieden de betalende abonnementen van Dyme dan precies tegenover het Basic abonnement? Voor het Silver abonnement geldt dat ze je als gebruiker de mogelijkheid biedt om automatisch abonnementen op te laten zeggen. Bovendien is het met dit abonnement eveneens mogelijk om je data te laten exporteren naar een Excel-bestand. Dien je op een bepaald moment contact op te nemen met de helpdesk? Dan zal je kunnen vaststellen dat je met een Silver abonnement voorrang zal krijgen op gebruikers van een Basic abonnement.

Kies je voor het afsluiten van het Dyme Gold abonnement? Dan kan je daarbij nog rekenen op een extra functie. Zo wordt het met dit abonnement mogelijk om budgetten in te stellen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld slechts een beperkt bedrag per maand uitgeven aan de aankoop van nieuwe kleding. Het grondiger budgetteren van je uitgaven kan voor veel mensen zeker interessant zijn.

Bijzonder eenvoudig te gebruiken

Voor heel wat van de digitale huishoudboekjes die op de markt zijn terug te vinden geldt dat ze vaak verrassend complex zijn in gebruik. Daar heeft het team achter Dyme duidelijk verandering in willen brengen. Niet alleen het opzetten van de app, maar ook het beheren van je huishoudboekje verloopt bijzonder eenvoudig. Zelfs wanneer je een complete digibeet bent zal je al snel tot de vaststelling komen dat gebruikmaken van dit digitale huishoudboekje geen voeten in de aarde heeft, in tegendeel. Bovendien is het zo dat je deze app ook eenvoudig op alle Android en iOS systemen kan installeren. Ongeacht het systeem waar je gebruik van maakt is Dyme dus altijd beschikbaar.

Is Dyme betrouwbaar of niet?

Een vaak gestelde vraag is of Dyme betrouwbaar is of niet. Dat is het zeker. Voor deze app geldt immers dat ze functioneert onder de officiële PSD2-licentie. Voor deze licentie geldt dat ze wordt verstrekt door de Nederlandsche Bank (DNB). De licentie houdt in dat de systemen van Dyme regelmatig worden onderzocht evenals worden getest. Op deze manier kan een veilige connectie met de bank altijd worden gegarandeerd. Daarnaast kan er worden vastgesteld dat er in zowat elke Dyme review op het internet ook specifiek wordt verwezen naar de data encryptie waar door Dyme gebruik van wordt gemaakt. Alles bij elkaar gezien lijkt Dyme dus gewoon zeer betrouwbaar te zijn.

Een interessant digitaal huishoudboekje

Dat het merendeel van de mensen en gezinnen in Nederland sterk gebaat kunnen zijn bij het gebruik van een (digitaal) huishoudboekje is een waarheid als een koe. Voor heel wat mensen geldt namelijk in de praktijk dat ze hun grip op hun financiën helemaal kwijt zijn geraakt. Dat hoeft ook niet te verbazen, want het afsluiten van allerhande (digitale) abonnementen was nog nooit eerder zo eenvoudig. Door gebruik te maken van een digitaal huishoudboekje als Dyme zorg je er niet alleen voor dat je een glashelder beeld krijgt van alle inkomsten en uitgaven waarvan sprake is, daarnaast kan je er ook nog eens op zeer efficiënte wijze geld mee besparen.

Vanuit de Dyme app kan je meldingen ontvangen wanneer er bepaalde besparingen kunnen worden gerealiseerd op vaste kosten waarover je beschikt. Het kan hierbij gaan om uiteenlopende contracten zoals voor energie, maar ook voor je verzekeringen. Zo kan je niet alleen een optimale grip houden op je uitgaven, maar is het ook op een zeer efficiënte manier mogelijk om geld te besparen.